Muszkatołowiec korzenny (Myristica fragrans) – metody podania, opisy działania, przepisy kulinarne
Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 576 / 11 / 0
Też tak miałem i to tylko po 2 gałkach :-D. Najlepszy był taki jakby zalew miłości(oksytocyna) świat był piękny jak na psychodeliku tylko nie taki naspeedowany i przekoloryzowany, 5x razy lepszy niż po kodeinie, ale nie udało mi się tego powtórzyć :-((byłem w górach wtedy koło Zakopanego).
Uwaga! Użytkownik howlman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2538 / 215 / 0
KOTANYI TO GÓWNO ! 3 dni temu kolega po raz 2 zjadł kotanyja 3 gałeczki świerze całe i mówi że znacznie słabiej niż 3 kielony wódki , o wiele lepiej jest po 15 g mielonego KAMISU
  • 550 / 3 / 0
Czy ktoś ostatnio miał okazję dostać mielonego Kamisa? Ja szukam już od jakiegoś czasu i nic :(
Uwaga! Użytkownik AstralWalker nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 295 / 1 / 0
howlman pisze:
Też tak miałem i to tylko po 2 gałkach :-D. Najlepszy był taki jakby zalew miłości(oksytocyna) świat był piękny jak na psychodeliku tylko nie taki naspeedowany i przekoloryzowany, 5x razy lepszy niż po kodeinie, ale nie udało mi się tego powtórzyć :-((byłem w górach wtedy koło Zakopanego).
bo euforia po kodzie to gówno w porównaniu do gały, a do tego krótko trwa i dużo kosztuje a jak chcesz aby długo trwało i mocno to kosztuje bardzo bardzo dużo a potem masz skręt przy którym zjazd z gały to najlepsza euforia :-O

Gała aby było fajnie wystarczą już te dwa orzechy. Gorzej aby zaskoczyły odpowiednio :-/
darmowy kwas:
  • 66 / / 0
Latam dziś - 2 paczki kamisa i 3 jogurty skonsumowane, trzeba rozpocząć dłuuuugi weekend na mirystycynie ;-)
znow sam chodziłem tu po parku - sam - pare browarków,spacer,walkman, bębny - DALEKO OD POPART'U...
  • 242 / / 0
Własnie żrę, 2 paczki prymat mielonej, data ważności: luty 2013, ostatnio z datą do 2012 mnie porobiło, a co tu mówić o jeszcze świeższej. A ja własnie ostatnio Kamisa nie widziałem w Carrefourze, a wcześniej był.
Uwaga! Użytkownik stalker52 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2235 / 5 / 0
Kutwa, kusicie. Się skuszę??

Za cenę jutrzejszej zwały... Szkodzi mi to , wątpie by ktoś stąd zjadł w ciągu życia tyle gałki ile ja w tym roku (nie chodzi o przechwałki, tylko o to że se szkodzę a i tak ulegam ciśnieniu.)
  • 576 / 11 / 0
Jak tak dużo bierzesz gały to może kup sobie olejek z gałki, jest bardziej skoncentrowany i nie ma zjazdu ;-).
Uwaga! Użytkownik howlman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 295 / 1 / 0
@stalker52
a to prymat działa w ogóle? :nuts:

@howlman
gdzie i jak bo nie chce mi się gotować tej gały już... :zzz:
darmowy kwas:
  • 576 / 11 / 0
Na allegro na przykład, albo w duckduckgo wpisz olejek z gałki muszkatołowej, kosztuje gdzieś poniżej 30 zł, ale ma 10ml odpowiednik ok. 100g gałki(6-7 paczek).
howlman pisze:
Na allegro chyba też jest, wpisz "olejek z gałki muszkatołowej" tyle tylko że jest piekielnie drogi - 25zł za 10ml(bez przesyłki).
Znalazłem coś tańszego, ale w tym pierwszym przypadku już jest zza granicy(ale nie wiem czy nie wychodzi taniej).
http://www.aromaterapiiolejkieteryczne. ... -cery.html
http://kosmedika.com.pl/olejek-z-galki- ... -2948.html
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.