ODPOWIEDZ
  • 182 / / 0
Nieprzeczytany post autor: barcioKK »
moje male pieknośći sie chyba poparzyły, nie jestem pewien wkażdym bądz razie listki stają sie od wewnątrz jasno zielone, prawie żółte i pofałdowane załaczam fotki,
  • 182 / / 0
kolejna fotka, co o tym sądzicie? jest bardzo źle ?
  • 182 / / 0
dużą roślinke wreszcie odważyłem sie złamać, powiedzcie czy dobrze to zrobilem i czy moze tak zostać?
  • 182 / / 0
a ogólnie tak wyglądają konopki po 24 dniach
  • 51 / / 0
Nieprzeczytany post autor: safo »
<_< współczuje tym twoim roślinom - zmontuj boksa!
Uwaga! Użytkownik safo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 243 / / 0
Nieprzeczytany post autor: CANY »
Nie znam sie za bardzo, ale czy nie lepiej było złamać ją niżej??
  • 92 / / 0
Nieprzeczytany post autor: k44 »
jEST OK. dAJ TAM JAKIS KIJEK I PRZYWIAZ JA DO NIEGO(TYLKO NIE ZA MOCNO)
Uwaga! Użytkownik k44 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / / 0
Nieprzeczytany post autor: arek1337 »
bardzo asdbardzo ladne krzaczki , bardzo ;] ;]
Uwaga! Użytkownik arek1337 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 182 / / 0
a co z tym kolorkiem lisci ? nikt nie wie o co caman ? boooze a kazde kolejne listki wyrastają już w takim stanie :-|
  • 41 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ca2na3is »
Jakie nawozy stosujesz? Ogólnie rzecz ujmując: przepieprzysz z jednym składnikiem to spowodujesz niedobór innego. Ja należę do sekty Biohumus i wyznaje tylko biohumus dla zielonych i biohumus dla kwitnących bądź uniwersalny biohumusik forte :)
Cannabis niczym akumulatorek. Zawsze i wszędzie FOREVER!
ODPOWIEDZ
Newsy
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.