Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 425 / 4 / 0
Tak dokładnie, jest bardzo męczący dla brzucha. Z kumplem zauważyliśmy, że kiedy działanie się kończyło czuliśmy dziwną pustkę w żołądku czy coś w tym stylu. Ogólnie ostatnio bardzo dużo jechałem na tej alfie. Ale dzisiaj akurat zjazd (w sumie jako tako zjazdu nie ma, ale wymęczenie i trudność zebrania myśli) po maratonie od soboty z 5g na pół IV (kogoś się tam poczęstowało) :D Maaaaasakra;D Klępnę coś więcej o nie jak się zbiorę do kupy;D
  • 5 / / 0
siemano, nie wiem czy już była o tym mowa, ale aplikował ktoś do buzi, np z jakimś napojem? słyszałam, że doznania nie tak intensywne, ale who knows? łyknięcie tego w odpowiednim miksie plus fajny sok wydaje mi się bardziej kuszące, no, ale to może prosta awersja do wciągania...
  • 5 / / 0
z sokiem nie próbowałam, ale nawet wtarte w dziąsła lub po prostu zjedzone działa, moim zdaniem, słabiej niż nosem. a no i też większa ochota do zagryzania i mocniejszy szczękościsk. awersja do wciągania? ;)
  • 5 / / 0
wciąganie wiąże się ze spływami i jest imo ogólnie kłopotliwe, rozłożyć ten kram, trzeba dyskrecji itp...

wersja z sokiem już wypróbowana, efekty bardzo dobre (w moim wypadku lepsze niż przy fukaniu, ale może utknęło w złogach smarków, mniam). dla złagodzenia nerwów polecam miks z jakimś relaksującym szitem np odrobiną giebla, trzęsu trzęsu i energy drink gotowy!
  • 6182 / 437 / 12
GBL działa odwrotnie do alfa-PPP, ich działania hamują się nawzajem.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 5 / / 0
to zależy jakiego działania oczekujesz, jeśli robisz na taśmie albo masz 7 dzieci, to może rzeczywiście nie, ale jak dla mnie euforia i przyjemność pierwszorzędna, a nauka i praca też idą niezgorzej. robienie prania i gadanie z nudnawą ciotką były jak wizyta w wesołym miasteczku.
  • 5 / / 0
matko bosko kochano, po tym Twoim miksie rozmowy z ludźmi sprawiają przyjemność? to całkiem zajebiście, bo po samej alfie kontakty interpersonalne nie idą mi najlepiej. może właśnie opracowałeś antidotum i otworzę gębę. mieszałeś z czymś jeszcze poza gammą?
  • 6182 / 437 / 12
Pisząc artykuł Rok z lekkimi dopaminergikami - spostrzeżenia i refleksje zawarłem w nim także porównanie alfy z bufedronem, które nie pasowało mi do ostatecznej jego treści. Może się komuś przyda.
[...] Podobnie ma się sytuacja z innymi, podobnymi działaniem do bufedronu substancjami. Choćby alfa-PPP, które uważam za lepszy wybór. Wciąż nie "dobry", ale mniej obarczony negatywnymi efektami. Pierwsza wyższość alfy to sam rodzaj stymulacji. Bufedron zdecydowanie silniej stymuluje fizycznie - stąd to rozkojarzenie, odnotowywalna tachykardia i hiperaktywność na zejściu, poszerzone źrenice. alfa-PPP także nie jest tego profilu pozbawiona, acz proporcja działania dopaminergicznego do adrenergicznego jest wyższa. Łatwiej się skupić, ale łatwiej także o paranoje. Ciekawym efektem tej proporcji jest alfowy zjazd - jest wręcz sedujący. Gdy paranoje mijają (a trwają od 2h po zakończeniu grama, przez 2-3h w moim przypadku), psychika zaczyna mieć generalnie "wyjebane" - przypominało mi to... kodeinę. Oczywiście pozostaje parcie na kolejną dawkę, ale gdy worek jest pusty, można odnaleźć w tym jakąś osobliwie masochistyczną przyjemność. Bufedron ma najnormalniej nieprzyjemny zjazd. alfa-PPP działa dłużej od bufedronu, ma nieco większe dawkowanie i mniej szczypie w nos przy insuflacji.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 5 / / 0
asioor pisze:
może właśnie opracowałeś antidotum i otworzę gębę. mieszałeś z czymś jeszcze poza gammą?
trochę spóźniona odpowiedź, sory: rozmowy idą zajebiście a życie jest piękne po takim miksie. świat przez różowe okulary, trzeba tylko pamiętać, żeby nie zamęczać ludzi swoimi galopującymi rozkminami i dać im otworzyć usta :D zabawa nieporównywalna do samej alfy. może już próbowałaś?

ostatnio zdarzyło mi się kilka razy przyjąć alfę bez dodatków w celach naukowych, kilka nocek pisania i aż strach podnieść głowę znad kompa. zgrzytanie zębami, wygląd i zachowanie godna golluma. no i efekty fizyczne, ktoś jeszcze może zauważył? przez dwa dni słono śmierdzący (alfą) pot, rozwalona cera, ogólne uczucie obrzydliwości. :(
  • 5 / / 0
alfa jest dobra, ale nie w ciągach. akurat nie mam problemu z potem, a wręcz przeciwnie - jest mi strasznie zimno, ciągle mam sine pręgi na rękach i nogach, serce zapierdala, sucha skóra, jeść się nie da. moment, w którym zaczynasz wyglądać jak szczur jest ostatecznym na odstawienie. no i ten wieczny zjazd. naprawdę nie ma co. jest tyle innych ciekawych substancji, nie ma co się niszczyć. raz na jakiś czas - oczywiście ! chociaż co do tych innych to mam na myśli inne z w ogóle innej grupy. bo ze stymulantów to akurat alfa jest najbardziej lajtowa. dla mnie przynajmniej.

miksa jeszcze nie próbowałam, bo właśnie mam przerwe od alfy. no i sama gamma średnio mi podchodzi. ale tak zaprezentowałaś, że chyba nie mam wyjścia :D
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.