Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 3129 / 26 / 0
koala pisze:
jakie macie hurtowe (>100 czy przynajmniej bloterek 25) ceny tych dalej lam i mayanów? można PM, jeśli ktoś się nie chce wychylać. Dziękuję.
Z tego co wiem, to źródło zniknęło.
High, how are you?
  • 3449 / 122 / 8
Modyfikowany Bigos pisze:
Jak wygląda cena piko w Cieszynie ? głównie chodzi mi o cene "trzydziestki" i "piędziesiątki" chociaż jak ktoś zna cenę za całego grama to też chętnie sie dowiem :)
"Trzydziestka" kosztuje zapewne 30 zł, a "pięćdziesiątka" 50 zł. Może chciałeś zapytać o to, jak duża jest taka pięćdziesiątka...
  • 1474 / 15 / 0
Meta chodzi od 50 do nawet 200zł za grama zależy na jak czystą sie trafi i jak bardzo ktoś będzie chciał z klienta wydoić.

Czesław,
Bigos pisząc "trzydziestka" itd miał zapewne na myśli 30 gram prawda? A nie jak duża no kuźwa przy takim zakupie chyba sie przedtem waży.... Chyba, że tobie chodziło o miligramy to zmiękne %-D Albo złośliwie sobie jaja robisz i łapiesz za słówka hehe...

W Cieszynie za gieta dobrej mety myśle, że zamkniesz sie w stówie Bigos ;]
Ostatnio zmieniony 24 sierpnia 2011 przez Qlim, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3449 / 122 / 8
Tak, uwielbiam marnować swój czas na łapanie kogoś za słówka na tym forum. :nuts:

Dlaczego miałoby mu chodzić o 30g, skoro dalej użył sformułowania "cały gram"?

Dla niewtajemniczonych: "trzydziestka" i "pięćdziesiątka" to ułamki grama. Ilość substancji, jaką można kupić za odpowiednio 30 i 50 zł. Zrobiło się jaśniej czy dalej robię sobie jaja?

A co do ceny mety, racemat chodzi tak jak mówisz, ale już za prawoskrętny izomer w czystym krysztale chcą nawet 250. Ale kto na ulicy się orientuje co to jest stereoizomeria, więc prawoskrętny izomer otrzymany w wyniku redukcji pseudoefedryny w HI pewnie się raczej rozcieńcza i sprzedaje za te 150 zł jako lepszy materiał.
  • 2428 / 90 / 0
Faktycznie źle zadałem pytanie , zresztą myślałem że te 30`tki i 50`tki ograniczają sie tylko do Polski :-/
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 438 / 12 / 0
MAKbet pisze:
kwik763 pisze:
kwik763 pisze:
A jak ze słomą makową? Ile za ile? Jak to jest liczone?
Nikt nie wie nic?
Kolego a szukać na forum to nie potrafimy?
http://talk.hyperreal.info/oma-ile-t16356.html
Strasznie dużo nowych informacji.
Tak, byłem tam zanim tu napisałem.
  • 1033 / 7 / 0
To jak z tym opolem?
  • 141 / / 0
Ziele 40-50 za 1g.
amfetamina 40 za 1g.
Reszta źródła rc podobne, więc to co u was.
usunięto - surv
  • 182 / 2 / 0
Orientuje się ktoś jak cenowo wygląda sprawa z meskaliną jeżeli chodzi o kaktusy?
  • 283 / 1 / 0
W Wwa rok temu byla po 100PLN
Nie ma Antka w całym mieście, nie naćpałem się nim jescze, popatrz ooo popatrz
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ayahuasca a zdrowie psychiczne: Przełomowe wyniki największego badania

Badanie opublikowane w prestiżowym ournal of Psychoactive Drugs objęło ponad 7,500 uczestników z całego świata i wykazało, że częste używanie ayahuaski wiąże się z niższym poziomem stresu psychicznego oraz wyższym poczuciem dobrostanu. Kluczowe okazały się takie czynniki, jak intensywność doświadczeń mistycznych, wglądy osobiste oraz wsparcie społeczności. W tym artykule przedstawimy kluczowe wyniki badania oraz wyjaśnimy, dlaczego ayahuasca budzi tak duże zainteresowanie naukowców i osób szukających alternatywnych terapii.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.