Dział poświęcony pozostałym substancjom, które nie znalazły miejsca w powyższych kategoriach – dział służyć ma łatwości nawigacji.
ODPOWIEDZ
  • 247 / 1 / 0
@Modyfikowany Bigos: no wygląda jak śnieg, ale nie wiem definitywnie, czy mówimy o tym samym ethcat'cie

Nie cytujemy w całości postów znajdujących się na tej stronie. - surveilled
  • 350 / 4 / 0
lepsze to czy buf (poszukuje zamiennika amf. [prawoskretnej najlepiej])
  • 984 / 5 / 0
Jak dla mnie etkat lepszy w chuj ale moze ci co wiecej zjedli powiedza, to i to dwa razy jadlem. Przejrzyj kilka str. wstecz, brakuje tylko amf. Euforii jak dla mnie, ale i amfa nie zawsze ja daje.
głupio wyszło...
  • 630 / 3 / 0
Nie znam żadnego łatwo dostępnego w Polsce stymulanta RC, który by miał podejście do amf, także jeśli chcesz substytutu, to musisz zaakceptować to, że będzie gorszy od amf.
  • 6156 / 431 / 12
@Flashback: ethcat jest najlepszym substytutem lewoskętnej
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 641 / 16 / 0
mocno to wchodzi na serce, wątrobe, żołądek itp, mocniej niż meth (meth mi nie szkodziła)?
Pytam raczej o małe dawki do pracy, co jakiś czas (w ostateczności), nie maratony ćpuńskie :-/
  • 13 / / 0
Doświadczenie: mefedron, brefedron, metylon, etkatynon(teraz).
Ok. 100mg w odstępach 2h do nosowo. Do tego 4 piwa, ale w sporych odstępach, dlatego myślę że alkohol znikomy wpływ tutaj wywierał. Bez tolerki(ostatnio 2 miesiące temu brefedron) Jak dla mnie substancja podobna do metylonu, ale o mniejszym działaniu euforycznym i bardziej seedującym. Trzeba zaznaczyć że wolno wchodzi( u mnie ok. 30min.) Zjazd słabo odczuwalny. Dla mnie 100x lepsze od brefedronu(silny zjazd, niepokój i pot). eth-cat na plus, w sam raz na imprezę.
  • 2428 / 90 / 0
Dalej nie rozumiem jak ktoś może to do metylonu próbować porównywać %-D ale mniejsza o to .
@voorman - sam musisz stestować bo z tego co widzę to działanie = loteria ;] na żołądek z tego co kojarzę coś tam weszło (znaczy sie troche bolał od sporych spływów) ale nie jestem pewien tego :( , ale małe dawki +/- 50mg raczej nie powinny mieć mocno odczuwalnych negatywnych efektów .
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1180 / 5 / 0
Ten etkatynon tnie jest warty 10 zł za gram, dosłownie. Miałem 300mg, najpierw poszło snortem 100mg, po 20 minutach kolejne 100, następnie po godzinie zjadłem kolejne 100. Efekty na prawdę bardziewne, serce wali, a stymulacja minimalna, taka jakby mocniejsza kawa, chociaż kawa poprawia mi nastrój a to ni hu hu... Zjazdu brak, bo po czym niby tutaj ma być zjazd? Dodam, że nie walę niczego od bardzo długiego okresu.
Ostatnio zmieniony 30 września 2011 przez kowalskii, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2428 / 90 / 0
Jedno pytanie - puder tak ? %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.