Jaka godzina jest najlepsza na hajpowe nieoficjalne bez-narkotykowe spotkanie?

Czas głosowania minął 04 października 2011

wczesne popołudnie - między 13:00 a 16:00
58
43%
wieczór od po 16:00 do nawet 18:00
37
28%
jeszcze później - nawet między 18:00 a 21:00
39
29%

Liczba głosów: 134

ODPOWIEDZ
  • 18 / / 0
Chciało wam się czekać? Jak zobaczyłem te kolejki to odpuściłem i zjadłem konserwę ;p A Kriszniowcy fajni :) Podobał mi się wykład jakiegoś amerykańca co na pytania odpowiadał.
  • 883 / 10 / 0
Koleś jest zajebisty. Zejbiście się trzyma.
Ostatnio zmieniony 21 września 2011 przez Elwis, łącznie zmieniany 1 raz.
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 46 / 1 / 0
Jedzonko od Krishny było pyszne, więc się chciał czekać. Chociaż nie obraziłabym się gdyby następnym razem porcję były mniejsze i przez to tańsze, bo definitywnie za dużo nakładali i zawsze prawie połowę zostawiałam...
  • 858 / 51 / 0
shadowsof2 pisze:
Podobał mi się wykład jakiegoś amerykańca co na pytania odpowiadał.
Świetny był, słuchałem go codziennie, mam nadzieję, że będzie też w przyszłym roku. Dobry przykład jak być duchownym a jednocześnie ogarniać życie, mieć fajną rodzinę i wyglądać zdrowo
  • 883 / 10 / 0
Jest na to duża szansa, bo gość jest co roku.
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 550 / 3 / 0
Kolejki po żarło były długie, ale stało się w nich krótko bo babeczki szybko nakładały jedzenie. Ryż z tym ich sosem - pychota :)
Uwaga! Użytkownik AstralWalker nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 930 / 29 / 0
co roku jadłem krysznowe żarcie, a tylko w tym dostałem po nim sraczki - podobnie jak kilku znajomych. Po prostu się nie fartło i coś chujowego dodali, shit happens.
  • 915 / 4 / 0
Raczej korzystali z nieświeżych składników. Moja znajoma mówiła, że zdarza im się to od czasu do czasu.
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2497 / 50 / 0
moge dodac, ze we wro rozdaja swoje jedzenie za darmo(to samo, co na woodzie) conajmniej w kazdy czwartek, przed kalamburem/kalaczakrą. Albo robili tak jak bylo jeszcze cieplo
Ostatnio zmieniony 07 lutego 2012 przez świetliste macki kosmicznej jaźni, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 591 / 8 / 0
widziałem jak rozdają we Wrocku, na Woodzie, ale nigdy nie miałem odwagi spróbować.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.