Breslau jest niemieckie!
Moze sie ktos wypowie kto mial silne znieksztalcenia?
Lophophora williamsii loma verde
Lophophora williamsii la chuchilla
Lophophora williamsii el retrio
Lophophora williamsii matamoros
Lophophora williamsii Tanque menchaca
Lophophora williamsii el tajo
http://allegro.pl/listing.php/search?ca ... williamsii
Która z aukcji oferuje prawdziwe nasiona Lophophora williamsii, z których wyrosną kaktusy bogate w witaminę M?
Każdy z nich zawiera wit M
Ostatni człon to lokalizacja, najczęściej nazwa wiochy z okolic której zebrano nasiona. Niestety nie widziałem publikacji mówiących z których lokalizacji pejotle mają najwięcej meskaliny
Yaishi pisze:Ile cm średnicy ma przeciętny dziesięciolatek hodowany w Polskich warunkach?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.