Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 968 / 96 / 0
Miał ktoś z tym do czynienia? Mozna używac małych dawek aby załatac dziury w pamięci?

http://pl.wikipedia.org/wiki/Rywastygmina - surveilled
  • 329 / 9 / 0
też jestem bardzo ciekawa bo moja babcia ma tego kilkanaście opakowan.I w ogóle nie bierze:)

Ale szukalam juz o tym w necie kiedys i nic nie znalazłam.Chyba nieprzydatne dla mlodych (mogę się mylić)
Według ostatnich sondaży CBOSu 25% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość.Pozostałe 75% nie ma pieniędzy na narkotyki

/Pogłoski o moim permie są stanowczo przesadzone/
  • 968 / 96 / 0
Zjadłem wczoraj pół kapsułki.Istnieje widoczny wpływ na procesy myślowe.Nie wiem za bardzo jak ze skutkami ubocznymi,więc podchodze do tego ostroźnie.
  • 329 / 9 / 0
to probuj dalej i daj znać o efektach jestem b.ciekawa

Co rozumiesz przez slowa "widoczny wplyw" ? mogłbyś troszeczkę konkretniej proszę:)
Według ostatnich sondaży CBOSu 25% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość.Pozostałe 75% nie ma pieniędzy na narkotyki

• 968 / 96 / 0
Jakby szybciei i szerzej wątkowo.Cos w tym stylu.
  • 329 / 9 / 0
OOo serio? tak szybko i to po pół kapsułki?Może sobie wkręcasz? Ile rywastygminy jest w tej kapsułce? Coś mało o tej ryvastygminie w necie i na narkomańskich forach,ja zawsze myślałam ,że to jest tylko dla dziadków.

• 968 / 96 / 0
nie wkręcam sobie panno madra.działa to delikatnie ale działa- zmulając przy większych dawkach.
  • 329 / 9 / 0
to dziś może spróbuję troszeczkę..

• 329 / 9 / 0
Wiesz Sem podchodze do tego sceptycznie,gdyby to działalo to juz dawno tysiace mlodych ludzi by to ładowało.Pozatym nie lubię byc krolikiem doświadczalnym:) Ja dzis wziełam 1,5 mg roztworu doustnego.Nic nie poczulam

• 406 / 3 / 0
Nie wiem jak to odbierzesz Ty i jak oceni to moderacja.

Dlaczego walisz wszystko jak leci ? Nie ma cudownych leków, które czynią życie takim jak byś chciała. Leki pomagają wyrwać się z kompletnego bagna myślowego. Stosowane przez odpowiedni okres. Inaczej całkowicie rozregulują Twoje samopoczucie i ocenę rzeczywistości. Po co Ci to ? Bądź taka jak na tym forum w realu. Trudne, ale lepsze niż wpierdalanie się w kolejne leki.
Fikcja literacka.
Rooty, keyloggery i zdalna administracja
Konta, podpisy i tania sensacja
Logi, podsłuchy i w podświadomość wkręty
Czy to fakty czy pozory ?
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
ODPOWIEDZ
Newsy
Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.