/Pogłoski o moim permie są stanowczo przesadzone/
karokaro22 pisze:Nie mieliście wrazenia ze ten lek trochę za bardzo podnosi ciśnienie? Cisnienie mam na nim b.wysokie a jak juz wezmę ciut więcej leku i np 2 tabsy pseudoefedryny to juz wogole robi się masakra.
I teraz pewnie zaczyna się szukanie co by tu dalej dorzucić,zobacze jak długo się naleczysz moklo
Vincent Vega pisze:He he, no 230/150 to faktycznie masakra. Czaicie? Takie miała ciśnienie.karokaro22 pisze:Nie mieliście wrazenia ze ten lek trochę za bardzo podnosi ciśnienie? Cisnienie mam na nim b.wysokie a jak juz wezmę ciut więcej leku i np 2 tabsy pseudoefedryny to juz wogole robi się masakra.
Vincent wywlekanie prywatnych rzeczy na forum jest infantylne i nieeleganckie, mscisz się na mnie w bardzo głupi sposób,nie sądziłam ,że takie dziecko z Ciebie.
"I suffered severe depression, and doctors refused to prescribe moclobemide to me at first, so I looked up the patent and made me some. The dose is 150 mg in the morning and 300 mg after lunch. Never use moclobemide with amphetamines, phenethylamines or the like, as severe blood pressure rush, heart attacks and even death may be the result! (From a pharmaceutical book). Moclobemide is totally legal here, and not controlled. Watched chemicals are not necessary. I don't know the legality of Moclobemide in the US. The procedure is not dangerous, but only people with chemical knowledge should carry out the synthesis..."
Naprawdę warto się moklobemidem interesować? Czy ktoś może opisać sampoczucie po nim porównując go np. do bupropionu, meth, etylofenidatu (tak tak właśnie takie dziwaczne porównania mi są potrzebne) czy pierwszych dni na fluoksetynie (ten cudowny spidzik ah).
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.