Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
Zabieram się do kupna, ale jakoś mi nie wychodzi. Nie mam praktycznie żadnego dostępu, z legalnością ponoć też lipnie... Co tu robić? :(
eter dietylowy jest legalny, wymaga jedynie oświadczenia, które wypełniasz i składasz w sklepie.
Masz kilka możliwości nabycia eteru. Najprostszy to w poch'u zakupić. A jeśli jesteś bardziej zaawansowany w posługiwaniu się wyszukiwarką duckduckgo, to na pewno coś znajdziesz ;) Jest od groma sklepów internetowych oferujących odczynniki w miarę dobrych cenach z możliwością wysyłki. Ja zawsze wole jednak odebrać osobiście niż marnować hajs na wysyłkę xD
But theres no rain
This kind of Thunder
Breaks walls and window pane."
The Prodigy - Thunder
Nowy e-mail, wiadomości wysłane przed czerwcem stracone. Jak coś pisać jeszcze raz.
But theres no rain
This kind of Thunder
Breaks walls and window pane."
The Prodigy - Thunder
Nowy e-mail, wiadomości wysłane przed czerwcem stracone. Jak coś pisać jeszcze raz.
W takim razie niebawem zrobię zakupy
Ja jestem z miasta ~100tys mieszkańców eter przywozi mi czasem kuzyn koleżki bo również mieszka w tej wiosce, (30-35km ode mnie). Mieszka tam dużo łemków i słowaków, a oni nie lubią mówić skąd sobie załatwiają cokolwiek ;-p
Non1989 wpisz w wikipedi "Mała Moskwa" dowiesz się co za miasto wchodzi w gre :-)
Coście mieli z historii w szkołach, że takich rzeczy nie wiecie hehe
Anon pisze:[...] a raczej na właśnie lekki nieogar, otumanienie i wczucie w muzyke. Dobrze myśle?
Ale generalnie Anon dobrze myslisz...
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.