Jaka godzina jest najlepsza na hajpowe nieoficjalne bez-narkotykowe spotkanie?

Czas głosowania minął 04 października 2011

wczesne popołudnie - między 13:00 a 16:00
58
43%
wieczór od po 16:00 do nawet 18:00
37
28%
jeszcze później - nawet między 18:00 a 21:00
39
29%

Liczba głosów: 134

ODPOWIEDZ
  • 883 / 10 / 0
Ja też cię pamiętam, ale to chyba akurat nic dziwnego i nie ma potrzeby tego roztrząsać na [h] :D
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 490 / 3 / 0
Cholera najbardziej ubolewam nad tym, że nie poszedłem do parku krajobrazowego z ekipą-.-
"I hear Thunder
But theres no rain
This kind of Thunder
Breaks walls and window pane."

The Prodigy - Thunder

Nowy e-mail, wiadomości wysłane przed czerwcem stracone. Jak coś pisać jeszcze raz.
  • 40 / / 0
DXMowyKodeiniarz pisze:
KORRRNELA wyslalem Ci PM odpisz w koncu !!! :rolleyes:
Nie odpiszę Ci, bo nie mogę już wbić na hushmail'a :)
Live free... Be free... Die free...
  • 158 / / 0
Wow, jestem pełna podziwu dla swojej osoby. Nie dość, że podczas wooda byłam w stanie się dowlec, to nawet kilka osób potrafię skojarzyć w tym momencie. A to dziwne, bo z reguły zmęczona wędrówką zasypiałam z ryjem w piasku (chyba ze 3 razy to samo) i wstyd było znów przyłazić... Ale najzajebistszy był krokodyl i ten ryj: %-D

Woodstock jest strasznie męczący
"Nie zapomnę tych wszystkich akcji po klonach"
  • 16 / / 0
czemu nikt z was na woodstocku nie miał odsprzedać żadnego Acodinu :< w dodatku w żadnych aptekach nie było, bo wszystko wykupili ;(
lubie kanapki.
  • 158 / / 0
Ja przy sobie nosiłam 2 opakowania Acodinu 'na wszelki wypadek' ale i tak zapomniałam i wrócily ze mną z Wooda...
Teraz usilnie próbuję sobie rozkminić który pan mnie częstował kanapkami z dżemorem, które były zajebiste.
  • 930 / 29 / 0
Ty chodzilas z ekipa od maczany?
  • 158 / / 0
Ano, dokładnie. I zawsze jak przychodziliśmy to bylam w kosmos najebana, może to pomoże skojarzyć ; p
  • 336 / / 0
Ja miałem 6 paczek :D Ale i tak brakło.
Gdyby życie było filmem, byłbym twoim zajebistym czarnym kumplem. Yo!
  • 297 / 2 / 0
tehacek pisze:
Ty chodzilas z ekipa od maczany?

Jej avatar chyba mówi wszystko :D

ODYNIEC POWER!
nie bądźmy typowi bo jeszcze ktoś weźmie z nas przykład.
NeuronowyJeździec
Muchomor! Czy już wszyyystkiee maAAaaszz?! Zdążymy ocalić świat! muchomor!
Taaaak, przyjaciel Twój! Ramie w ramie w wielki bóóóój.MUCHOMOR!
ODPOWIEDZ
Newsy
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.