ODPOWIEDZ
  • 827 / 3 / 0
Popieram Czesława, choć myślę, że po prostu aspekt psychodeliczny tripa się zmniejszy, empatia, euforia powinny wystąpić jak należy.
Miej dystans
  • 410 / 8 / 0
czytałem, że jest po tym zajebista euforia... tylko tu nasuwa mi się pytanie jak rozumieć działanie tej substancji? tzn. jest to bardziej mef czy bardziej psychodeliczna euforia? (jestem na zwalę i jakoś dokładnie nie potrafię wytłumaczyć o co mi chodzi) bo w życiu z psycho fenek próbowałem tylko 2C-E, po którym to euforia jakoś podobna ma występować, u mnie nie wystąpiła żadna i do tego nie mam zamiaru powtarzać następny raz czegoś takiego. po prostu nie lubię psychodelików i nie wiem czy warto to brać, zakładając, że miałbym prawdziwe 6-APB
  • 223 / 1 / 0
75zł za grama? Wolne żarty, to już lepiej od dilera pare taps za złotówki kupić.
  • 2428 / 90 / 0
75 ? to cena za 0,5g :) gram kosztuje od 130 zł w góre ^_^
Czy ktoś broni Ci kupować jakiś syf niewiadomego składu ?
Z tego co widzę to dość wydajne to jest na jakies 6-7 razy gram starczy a to wychodzi koło 20 zł za tripa wcale nie drogo... ^_^
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 827 / 3 / 0
@ziper: Uforia :yay: (+ empatia :heart: ) typowa dla "wyzwalaczy" serotoniny + psychodeliczny trip :diabolic: .
Miej dystans
  • 410 / 8 / 0
mam rozumieć, że euforia serotoninowa tak jak przy innych psycho fenkach? czyli dla osobach nie gustujących w psychodelikach tylko szukających czegoś ala mef się pewno nie spodoba.
  • 1558 / 18 / 0
spodoba się... czas działania
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 1198 / 8 / 0
czy wyglad/zachowanie bardzo odbiega od normy po benzofury ?

pomijam wielkosc zrenic bo to wiadomo ze beda duze.
  • 827 / 3 / 0
Ze swoich obserwacji: promieniujące szczęściem twarze, ”wylewające” się flegmatyczne ruchy. Tak w skrócie, bez dobrego s&s w życiu bym nie próbował… :-p
Ostatnio zmieniony 28 lipca 2011 przez emerx, łącznie zmieniany 1 raz.
Miej dystans
  • 1198 / 8 / 0
spoko poszlo 160mg i poszedlem na miasto. Bylo ZAJEBISCIE. Jutro opisze dokladniej.

Albo teraz.

Zarzucone 80 mg na pusty zoladek.
W 1 godzinie: falowe przyplywy eufori, ktore pozniej sie stabilizuja, nieprzyjemne mrowienie rak, znaczaco zwiekszony puls(chyba ze 100/m)
Pozniej euforia calkiem calkiem ale czulem niedosyt, wiec poszlo kolejne 80 mg.
Po ponownej dawce nieprzyjemne efekty nie powtorzyly sie, zostala tylko wyjebana euforia poki co :D

zapomnialbym dodac : na poczatku nad ta euforia poki sie nie rozkreci przewaza podniecenie. Pozniej pierwsze skrzypce gra euforia.

IMHO fajniejsze to od metylonu... no ale "kwestia ceny". Za drogo.
Ostatnio zmieniony 29 lipca 2011 przez prawie_martwy, łącznie zmieniany 3 razy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).