Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 310 / 5 / 0
Szkoda spodziewałem sie jakiekgo silniejszego kuzyna flefedronu a tu wszyscy pisza że jakaś lipa :'(
  • 102 / / 0
Dziwne, ja się doczytywałem właśnie że lepszy od 4-FMC i 2-FMC :moody:
Uwaga! Użytkownik Minimalny jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1167 / 13 / 0
Substancja jest ciekawa. Ostatnio bardziej ją preferuje niż bufa którym już się przejadłem. Dziwne ale najbardziej mi przypomina fete.
  • 580 / 4 / 0
A jak działają takie rzeczy na kaca? Stawia na nogi czy jeszcze bardziej zniszczy?
  • 410 / 8 / 0
podczas działania stawia na nogi, potem może być chujowo
  • 2428 / 90 / 0
vi4rus pisze:
Substancja jest ciekawa. Ostatnio bardziej ją preferuje niż bufa którym już się przejadłem. Dziwne ale najbardziej mi przypomina fete.
Jakich dawek używałeś ? Jak z tolerką ? nadaje sie żeby zarzucać z dnia na dzień ? Nie chodzi mi o ciągi ;]
I o którym Flufie mówisz tym "różowym" czy tym oczyszczonym ? :)
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1167 / 13 / 0
tolerke mam dobra i małe dawki na mnie działają. Ogólnie na mnie działają dużo mniejsze dawki b-k niż na innych. 50mg wystarczyło żebym się dobrze czóuł a potem dorzucanie. Jadłem różowy.

ortografia :| #czeslaw
  • 87 / 3 / 0
Nastraja do pracy lepiej niż bufedron ?

@vi4rus w jakich dawkach i który bierzesz ten flefedron?
  • 1167 / 13 / 0
miałem wersje pink zacząłem od 50mg
  • 87 / 3 / 0
Racja trochę jak feta. Myśli nieco klarowniejsze niż po bufedronie. Jaki jest czas działania? ewentualny zjazd ? Brał ktoś to już dłuższych (np. tygodniowych bez nocek oczywiście) w ciągach?
ODPOWIEDZ
Newsy
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."