Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Mogę sobie ogarnąc tramal. Ale mam jednak pewne obiekcje,jeśli chodzi o zażycie. Moja matka cierpi na epilepsje,a mój młodszy brat,który ma 15 lat,rok temu też zachorował,tyle że b.rzadko zdarzają mu się ataki,ja mam 20. Ale jednak ciągle nakręcam się na tramca,zwłaszcza od paru dni kiedy zacząłem prace sezonową w magazynie,gdzie mój kręgosłup dostaje nieźle w dupe,czasem nawet neimogę wytrzymać tego bólu. Napewno byłbym z tym ostrożny,ale pytam się was,czy warto spróbówać? Istnieje duże ryzyko że po 200mg dostanę epilepsji na całe życie? Dodam że od 3 lat biorę regularnie kodę,więc trochę w opioidach jestem obeznany,i mam nieograniczony dostęp do clonozepamu,więc mógłbym łykać do tramca.
Raczej nie powinno być problemów, tylko na start nie bierz więcej jak te 200. Najpierw zobacz, jak podziała na ciebie dawka o której jest mowa.
taa, wiem tolerke na kodeine mam wyjebaną po sam sufit, ale ostrzegam was że to nie musi przekreślać drgawek po dużych ilościach tadka.
klon powinien Ci pomóc. są ludzie, którzy mają padaczkę, a raczą się Tramalem, oczywiscie zabezpieczajac sie klonem. Teoretycznie nic Ci się nie powinno stać. teoretycznie, bo każdy ma inny organizm, nie dowiesz się, dopoki tego nie sprawdzisz.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.