Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
Nie wiem, naprawdę mnie nie spotkały te straszne rzeczy o których piszecie, czy coś ze mną jest nie tak? Raz tylko w miksie z 2c-p i 2c-e jakby to opisać - czułem "bardziej" swoje serce, jak ono bije - ale hometa tam było 20mg, dwacków łącznie z 30ci mg. Po samym homecie jest mi lekko, chyba tylko przy pierwszym razie odczuwałem konkretniejszy bodyload, ale po 2-3 razie zauważyłem, że on w sumie już był przed, czyli to było zwykłe zdenerwowanie ^^ Poza tym to tylko jakieś 30 minut do wejścia :P
4-aco-dmt - nieco mocniejszy bodyload w moim wypadku, ale nie pamiętam czy z czymś też nie mieszałem, ogólnie wrażenia jak po homecie, może dłużej wchodziło
5-meo-dmt - dla mnie całe działanie to jeden wielki bodyload z lekkimi wizualami, ale nadal nic z krążeniem, co najwyżej straszne uczucie ciśnienia w głowie.
jezu chryste, 30mg hometa i tachykardia wpiździet + uczucie, że będzie za mocno i związana z tym panika, sranie/szczanie/chęć rzygania na przemian, ogólnie o dziwo hardkorowo bardzo
2 rzeczy z kwestii fizycznych irytuja mnei w kolorkach:
- 'nadmierne' odczuwanie wlasnego ciala, czuje doslownie skurcze miesni gladkich, przelkniecie sliny i jej podroz przez drogi pokarmowe czuje od przelyku po jelita.
- stymulacja, ale bardziej 'dzika' niz w przypadku typowych stymulantow. Takie "zaraz wyjde z siebie" + kazda rzecz przyciaga uwage
Mam tu na myśli właśnie ból głowy (miało to charakter migrenowy) i miałem cały czas uczucie w stawach jakby miały mi zaraz strzyknąć.
Raz po wpierdoleniu pFPP też zmagałem się tydzień z bólem głowy.
DIVI jestem na 99% pewny, że Ci przejdzie.
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.