Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
jakies neuroleptyki moze huh? czy detox? w sumie sa wakacje, jakos mi kasy nie potrzeba to moze zglosic sie na taki miesieczy detox powiedziec ze to od phenibutu i zeby mi pomogli? :)
ale z perspektywy czasu patrzac jak juz mialem zaczac cos walic to dobrze ze jest to G a nie jakies opiaty po ktorych ludzie sraja, szczaja i jedza tymi samymi otworami ciala, czy stymulanty i zryty berecik siala lala
ehh narkotyki, leki, co to za gowno jest dopiero sie czlowiek dowiaduje czytajac to forum i poznajac zycie. powinni pozamykac te fora cpunskie fpizdu bo nie bedzie mi mial kto na emeryture robic
Ale gdybym dostał propozycje, to bym sie napil. To jest własnie uzależnienie.
Co do difenhydraminy - mnie 50mg rozkłada na łopatki i zasypiam nawet nie wiem kiedy.
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.