boX

ODPOWIEDZ
  • 77 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: BartooL »
tak o tym wiem pewnie uzyje sylikonu chyba ze majster jak bedzie u mnie nabudowie da mi cos lepszedo gouszczelnienia
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: apacz »
Pan_Jah_from_Brazylija pisze:
Moze zaczne tak
A mam takie male pytanie, ty co otrzymasz ten susz chcesz sprzedawac?
No i czy wiesz ile z tych 4-6 roslinek bedziesz mial suszu?

Ja zaczynalem totalnie od zera. Wynioslo mnie to ok 125 +/- 25zł, nie liczylem po paragonach tylko po lepkach :)
nie! nie mam zamiaru sprzedawac tego ,tylko zeby suszu mi strczylo do nastepnych zbiorow :)
no z tych 4-6 roslinek mam nadzieje tak jak ktos juz mi tu pisal przy lampe 250W uzyskac co najmniej 200g suszu :) czy dobrze to zorumie? :)bede mial tyle??

pozdro
Uwaga! Użytkownik apacz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
aha
nie napisalem jak bym widzial ta moja uprawe
nie czaje tego SOG a mianowicie tego calego cyrku z klnami jak je zrobic i co0 potem
chcialem zrobic tak jak mialem uprawe outdoor
ze przycinalem szczyt i zniego wyrastaly 2 szczyty i potem te 2 i mailem cztery czy w indoor tez mi tak wyjdzie czy to dobre ??
i czy plony beda wieksze?
Uwaga! Użytkownik apacz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
nie! nie mam zamiaru sprzedawac tego ,tylko zeby suszu mi strczylo do nastepnych zbiorow :)
popracuj nad darem przekonywania ;)
no z tych 4-6 roslinek mam nadzieje tak jak ktos juz mi tu pisal przy lampe 250W uzyskac co najmniej 200g suszu :) czy dobrze to zorumie? :)bede mial tyle??
nie, rozumiesz źle...
1. Zbierzesz tyle na ile sobie zasłużysz!
Zazwyczaj nie osiąga się więcej niż 1gram/1Watt

Jak sie wykarzes zainteresowaniem i poczytasz forum to bedziesz blizej tych 200gram niz dalej ;)
I nie zadawaj głupich pytań tylko staraj się sam na nie znaleźć odpowiedz bo napewno gdzieś jest miedzy wersami (zupelnie jak z literatura biznesową i giełdą ;) )...
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 243 / / 0
Nieprzeczytany post autor: CANY »
Właśnie pracuj nad tym co mówisz, albo kłamiesz że to dla ciebie albo jestes jak stara ruska lokomotywa :-p (bez urazy) 200g w 3 miesiące to wychodzi 3 g dziennie, nie jesteś sam w stanie tego spalić, no może cię z lekka nie doceniam

A właśnie, czy warto łączyć metody Supercropping i FIM, przecież raz przycinasz rosline, raz ją naginasz, czy to dobry pomysł, czy lepiej jedną łodygę naginac jak sie chce niż kilka odrostów?
Mam mały box. 90 wys, 50*60
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2006 przez CANY, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
Cannabis można mieć nawet boxa 400W i nie uprawiac komercyjnie...

Mnie osobiscie wali czy ktos z was chce uprawiac komercyjnie czy nie... Jest w sumie jeden plus ---> na rynku beda lepsze odmiany lepszego zielska...
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2006 przez Mr.LaTacha, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 6 / / 0
:/ jakie 3 miesiace?? gotowy susz od pestki bede mial w 3 miesiace??
ja to liczylem ze zajmie mi to 5-6 minimum 4 miesiace .
mozecie mi polecic jakis dobry polski seeds bank :)

pozdro
  • 218 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kruczy »
[quote="apacz"]
]

suszu od razu nie bedziesz mial, no chyba ze prosto z piekarnika (nie polecam). po 3 miechach bedziesz mial okres zbierania plonów, czyli przejscie do suszenia zielska
  • 1736 / 18 / 0
Czas w jakim będziesz miał plony zalezy od odmiany jaką wybierzesz...
Zazwyczaj:
Wzrost wegetatywny: 2-4 tygodnie
Kwitnienie: 6-9 tygodni (ale sa odmiany ktora kwitna spokojnie nawet 16 tygodni)
Suszenie: 1-3 tygodni
Konserwacja (nie jest konieczna) pare miesiecy ;)

polski seedsbnak: cannabis.fr.pl
reszta to najprawdopodobniej shitbanki...

no i sa jeszcze zagraniczne...

BTW: Jak spytasz jeszcze jaka odmiane polecamy... <_<
  • 77 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: BartooL »
każdy z tych elementów moze trwac dluzej.
to zależy od konsumenta zioło mozna zuszyc rok na wegu trzymac miesiac konserwowac przez dlugi czas zalezy jak kto lubi zazwyczaj na szybko ;] bo nieznam czlowieka ktury by czekal rok na ziolo az sie wysuszy

edit : Leonadro podał optymalny czas na otrzymanie zioła
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.