Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 570 / 2 / 0
brak opisanego linku / mac
talk.macreal.info
Rozmowy acreal
  • 3251 / 359 / 2
mac przesadzasz.

Tak zapomniałem wspomnieć, rysunek we włatcach móch jest typowo dexowy.
  • 570 / 2 / 0
jogurt pisze:
mac przesadzasz.

Tak zapomniałem wspomnieć, rysunek we włatcach móch jest typowo dexowy.
ja przesadzam? zobacz lepiej za co dostaje warny i co za oszolomy mi je wlepiaja.
ps. maska notorycznie za to wypierdala z forum, ROTFL.
talk.macreal.info
Rozmowy acreal
  • 705 / 1 / 0
Moj pierwszy warn, to jest i tak pewnie chuj wielki przy Twoich Mac ;-)
  • 402 / 3 / 0
film Cortex.
  • 570 / 2 / 0
ja kiedys oglaalem taki film o psie na DXM. Ja pierdole jaka faza byla i ten pies inny taki, bez budy z toporem w tle przy kominku. Topor cieżki jak dla psa, zaczytana bestia wachala nagie kumulusy i pieknie śpiewala tani hymn kwiaciarek:
"Nasza droga...nasza droga...
hej pogoda, hej pogoda"
talk.macreal.info
Rozmowy acreal
  • 577 / 8 / 0
J73 pisze:
film Cortex.
Który?
  • 402 / 3 / 0
Amaterasu pisze:
J73 pisze:
film Cortex.
Który?
Ten o emerytowanym policjancie z alzhaimerem
  • 85 / / 0
Oglądanie filmów na DXM to jeden z tego co się w tym lubi . Polecam pójśc do kina 3D na fazie . Ja byłem na harrym poterze i było zajebiście . Tak zajebiście emocje się u nas wytwarzają że szok :-D Polecam również obojrzeć jakąś bajke na DXM też niezłe emocje . :gun:
Nie pamiętam co wczoraj zjadłem.
Ale pamiętam,że już odtańczyłem swój taniec śmierci z diabłem
  • 402 / 3 / 0
Drive-polecam film z czystym sercem, paka aco i do kina.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.