Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 317 / 12 / 0
Mysle ze mówi o morfinie w płynie :-P
  • 1033 / 7 / 0
a jakby tak jebnąć to na McGyver'a?
Tzn. cooked opium zakurwić i.v.
gotujemy, mamy ekstrakt, acetylacja abo nie, lyzka, kwasek, woda, gotujemy, filter i huk?
  • 2497 / 49 / 0
bezpieczniej zrobic ekstrakcje A/B, wyjebiemy tym wiekszosc syfu.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1033 / 7 / 0
macek, misiu pysiu Ty, a do p.r? takie cooked opium jak znalazł, c'nie?
jak wygląda biodostępność przy tej drodze administracji (czysta dupa, etc.)
piszą, że słabo się opium wchłania, ale coś mnie nie pasuje, bo przeca majusia ma 99%, nie?
może co przeszkadza? jak to jest?
  • 475 / 6 / 0
Nie trwon swego szczęścia na idiotyczne eksperymenty. Nieomal wszystkie tutaj przepisy są niewykonalne, bo najczęściej brak szczegółowych informacji. Też jest wiele myjnych informacji, tak więc nie każda rada tutaj jest trafna. Narazie pobaw się w strażnika bezcennych rzeczy, a przyjdzie czas i na przyjemności. Każda główką maku jest na wagę złota, więc bądź odpowiedzialny za swój skarb...

CUT. Forum radzi, forum wspiera, ale forum nie sprzedaje! leiche
  • 1033 / 7 / 0
Jeżeli piszesz do autora tematu, to on ma nieograniczony dostep, bo mieszka w UK i może se zamawiać słomę za ok. 12 funtów 1kg (piękne banieczki suchutkie jak pieprz :D ).
Jeżeli do mnie, to mam wyjebane. Igieł boję się jak ognia (mdleję przy pobieraniu krwi :D ), więc popijam sobie makiwarkę i dobra pizda jest. WYSTARCZAJĄCO DOBRA
Ostatnio zmieniony 04 lipca 2011 przez Masterfilter, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1241 / 9 / 0
bedziesz pic pic a jak Ci skoczy tolera to cysterny nie wypijesz
  • 1033 / 7 / 0
Mogę wypić dużo, uwierz... %-D
Zauważyłem skok tolerki.
Zakurwiłem 700mg kody i już nie było tak różowo. Powkurwiałem się.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.