wendrowycz pisze:Jednakże GBL ma połowiczny rozpad około 3 godziny i wg mnie po tym czasie już pożądnie schodzi jego faza.
surveilled pisze:O to chodzi, zatrzymywana przez niego dopamina zaczyna się po tym czasie wyzwalać, co działa synergicznie z efektami metylonu - zwiększa się stymulacja.wendrowycz pisze:Jednakże GBL ma połowiczny rozpad około 3 godziny i wg mnie po tym czasie już pożądnie schodzi jego faza.
surveilled pisze:Ponoć GBL zatrzymuje także nieznaczne ilości serotoniny (by je po zakończeniu działania wypuścić), chyba gdzieś w temacie o GBL PcP o tym pisał, osobiście nie jestem tego pewien. Nie chce mi się szukać, idę spać.
Bibliografia podana.
metylon + 25C-NBOMe
w proporcjach około 400mg metylonu (Najpierw 300 i po niecalych 30 min dorzuciłem jeszcze reszte) + 2 blottery 25C po 500ug , z tym że jeden mi sie połknął przez przypadek po 12-15 min :'(
Euforia po tym to coś pięknego i trzymało ponad 3h i w pewnym momencie nagle znikła ale dalej było w miare milutko dopóki nie dopadła mnie zwała :'( która jest masakryczna
Wcześniej Czesław pisał że może być chujowo przez ciśnienie i powiem że do póki nie piłem browarów było ok , później jak zaschło mi w papie to zacząłem pić browary ze 3-4 wypiłem i przez jakiś czas nie powiem troszke chujowo sie czułem , ale było ok .
Jak tylko tolerka opadnie do znośnego poziomu bede testował z 25D-NBOMe , bo po C muzyka brzmiała normalnie :( co bardzo , ale to bardzo mnie smuciło :'(
edit: w ramach czasowych oczywiście
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.