Lubie widzieć te usmiechnięte ryje pełne ciekawości jak wyciągam jointa i mówie: no chłopaki mam dla was niespodzianke... Uwielbiam w huj ten moment :D
A jesli chodzi o wyczucie to ja robie tak:
Zioło musi być o jeden poziom suchsze niz takie ktore standradrowo sie pali z lufy wtedy wszystko rozkruszam tak ze jest drobniejsze niz tyton i jechanka... :D
Wiem ze troche maloprecyzyjnie opisane ale grunt ze ja wiem jaka baxa jest najlepsza:
Pozatym zwijanie jointow mi kiepsko wychodzi, kiedys robilem to lepiej... Teraz to zazwyczaj wykorzystuje glize z fajki z podmienionym filtrem... No chyba ze w chacie mam wolny wieczór i sie nudze to pobawie sie w robienie jointow ale zajmuje mi to naprawde sporo czasu zanim zrobie cos wartego przysmazenia...
Co wy wszyscy z tymi lolkami?
Lufa to dla mnie podstawa i pierdole czy komuś kojarzy się to z 'typowym ćpunem' czy czymkolwiek. Pozatym, blanta sobie nie opalisz w nudne, deszczowe popołudnie, gdy nie chce naginać się po sprzęt
Zapraszam do uprawy konopi..
Whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat are you smokin'? Except for my pole later! Joint to najlepszy sposób palenia gandy, prawdziwy rytuał i zawsze zajebisty klimat. Wiadro to sposób "zapierdolmy-się-jak-najbardziej-i-jak-najszybciej"...
Tak się fajnie lata- lot jest spoko.
Joint inaczej moim zdaniem "fajka pokoju".Poznałes ledwo co jakas osobe chcesz zobaczyc czy przyjmie forme pokoju wyciagnij swoje gowno ,skrusz, skrec ,rozpal i podaj dalej ,zajebaliscie sie!! Świetnie!!
Bania rozkret jest!! Gadane tez sie ma po lolku a co ;-) Ja uwazam ze lufka zamula ale dobra jest gdy ma sie mało czasu i szybko chce sie wejsc na lekcje ,to tylko wtedy jaram z fifki ,a wiadra tylko z dobrej czekoladki ;-) Ja bym sie nie kłucił o blanty czy wiadra , bomba to bomba
:-p "Jak sobie nabijesz tak sobie spalisz i jak sobie skrecisz tak sobie spalisz" :-D
wiec wybor nalezy do ciebie to jak z jasna i ciemna moca gandzi <buahaha zlew>
:-O a teraz pozwulcie ze sie kimne bo ze szkoly cichaczem uciekłem i czas na sieste-fieste!! :huh:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"NIE MA CO GDYBAĆ LOLKI RULEZ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja lolkami potrafie się naprawde mocno upalić. Za to jak pale lufki to mam taką dziwną jakby granice.....pale i pale aż osiągam jakby "stan maksymalnego lufkowego upalenia" czyli taki stan w którym kiedy pale dalej z lufki to już nie mogę się bardziej zajebać. Moim zdaniem lufka kopie najsłabiej, za to lolki są ostre ]
Gum@ to chyba wszyscy mają którzy dużej sie tym bawią! Ja też mam taką granice jak pale z lufy.
A może zróbice takiego lolka:
Dobry szut i papieros 'poplurny' takie stare fajki bez filtru, niźle katujące, po kilku buchach można głową rozbić podłogę :-D jeśli ma sie słabe nogi :-D
Chociaż raz jak szliśmy w górach z kumplem po takich dużych kamolach i zajaraliśmy lola z tytkiem to ostry pilot był (oboje nie palimy szlugów na codzień). Faza przestraszebna :-D
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.