snooze pisze:zresztą kurwa dla lam jakis ten temat czy co?
anyway - sa tez zabawne historie. motyw z 'o, 5 zł? to wezme 4 opakowania' wyczailem dawno.
traf chcial ze mialem jechac na wycieczke gdzie aptek nie ma, wiec stwierdzilem ze zrobie zapas i chcialem wziac 8 paczek thio, z jednej apteki uzwajac motywu ceny. aptekarka 'a po co panu tyle' (zalotny usmiech, trzepot rzesami) ja 'a bo ja mam bardzo uporczywy kaszel!' (zalotny usmiech, trzepot rzesami) i wybuchnelismy smiechem.
niby kupienie antka czy thio to zaden problem, ale nawet w duzym miescie, ograniczamy sie do kilku aptek. bedac tam dzien w dzien w koncu zostaniemy zauwazeni.
trzeba bedzie ogarnac jakas akcje 'zaprzyjaznij sie ze swoim farmaceuta' czy cos;)
angor animi pisze:Życzę bezprzypałowych zakupów. Jak macie jakieś sugestie, to piszcie, wtedy dostosuję post.
https://talk.hyperreal.info/kompenedium ... 31852.html
angor animi pisze:No w takich "hipermarketowych" aptekach, gdzie mają duży przerób jest dużo łatwiej.
Lepiej w sumie takich nie zakładać, bo to czyste instrukcje dla nastolatków do zakupu opiatów, a akurat czerwiec potem wakacje...
No, ale lubie tu wejść poczytać, żeby sobie poprawić humor :cheesy:
P.S. Ja w swojej aptece kupuje wszystko tzn. W jeden dzień klony, w drugi tramal w trzeci jeszcze coś...
Jest dział na anegdoty, ale napisze to tutaj :
Raz wchodzę do apteki i mówie - poproszę dwie paczki thiocodinu i oczywiści pokerowa twarz do laski
ona mi podaje z uśmiechem i tekstem do mnie : Powiedz mamie, żeby przyniosła recke za oxazepam, bo ostatnio wzięła bez a musimy się rozliczyć :moody:
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.