Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 126 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: dober »
Jak ktoś wali to raczej zawsze przytnie, szczególnie diler, w miarę potrzeb dosypie jeszcze trochę i jeszcze trochę :).
Z osiedlowego grama to nie ma co przyciąć, nie wierze że ktoś się nasiepie ćwiarą, tzn ja np. się nafuram ale za słabo.
Dlatego albo ktoś ci jeszcze bardziej dosypie, że więcej amfetaminy znajdziesz w mące, albo da tabletki.

BADCAT - jak na moje cie wychujali, a jak ktoś cie raz wychuja to nie pozwól żeby to się powtórzyło. Więc poczekaj, poszukaj, popytaj. Amfetaminę łatwiej skręcić niż palenie, przynajmniej u mnie. Teraz może trudniej, ale parę lat temu... nie znali cie a i tak ci sprzedali i to nawet bez wałków.
Uwaga! Użytkownik dober nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / / 0
Nieprzeczytany post autor: BadCat »
u mnie też łatwiej o białe niż zielone. amfe mam od dobrego kolegi, który wziął od swoich kolegów, którzy brali to samo i na nich to działało dlatego zdziwił mnie efekt
Uwaga! Użytkownik BadCat nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / 1 / 0
Ogolem to normalne ze po odstawieniu fety wlacza sie depresja ale faktem jest okres 3 miesiecy. Mi sie osoboscie nie udalo dluzej wytrzymac. Kiedys walilem praktycznie caly czas przy byle okazji i zatarla mi sie granica miedzy zabawa a konkretnym cpaniem. Zaczolem z tym walczyc i "udalo mi sie" a dlatego w cudzyslowiu bo przypierdole sobie tak raz na 3 miechy bo szczerze mowiac nie widze jakiejs zajebistej roznicy zeby to i owo sie bardzo pozmienialo.Chociasz myslenie jest calkiem inne jak sie spojrzy na to wszystko z boku i na tych ludzi. Ale jak nie biore to sie znowu nakrecam na te klimaty. Na zewnatrz jest dobrze bo z konkretnego dolka wrocilem do normalnego zycia tzn studiuje, pracuje mialem dupe ale dupy juz nie mam troche laska przeszla ze mna i sie w sumie nie dziwie aczkolwiek walic to. Walilem z 7 czy 8 lat wiec w porownaniu do kiedys jest o niebo lepiej ale to co siedzi we mnie w srodku jakos nie bardzo sie zmienia. Zniknely paranoje, wkrety ale nieustajacy niepokoj towarzyszy mi od rana do wieczora. Zapisalem sie na sztuki walki i troche mi to pomagalo do czasu pozniej i tak wydobywalo we mnie niepotrzebna korbe. A zycie to wlasnie tak badziewnie nudna sprawa i dzisiaj np jestem na zwalku po nocce bo mialem sobie ochote przyjebac ale moim zdaniem jest bardzo malo osob ktore skoncza z tym na 100%. Juz sie nawet nie wkurwiam na siebie ze czasem przyjebie bo nie robie ciagow zaraz siegam po witaminy i w 2 - 3 dni dochodze do siebie. Myslenia sie nie zmienia i pozostaje przy tym ze napewno nie chce wrocic do czestego napierdalania. Serdeczne gratki dla tych ktorzy nie wala dluzszy okres bo ja osobiscie nie wiem jak to jest... moze po dluzszym czasie np roku taki niepokoj i depresja mijaja calkowicie... nie wiem... pozdro all to moj pierwszy post moze kogos zmeczyl a moze nie ale jakos tak chcialem sie podzielic tym. Pozdro
  • 11 / / 0
Po odstawieniu czuję brak chęci do życia, wszystko wydaje się takie szare i przygnębiające..
Myślę jak by to fajnie było sobie wciągnąć małą kreskę i np. posłuchać muzyki..
żyj tak, aby...
sami sobie odpowiedzcie.
  • 329 / 9 / 0
odstawienie fety i depresja... - Witamy w nowej rzeczywistości:)
tak to wlasnie jest po odstawieniu fety.Wlasciwie samo odstawienie to pikuś w porwnaniu do tego co Cię czeka przez nastepne kolejnych miesiecy a moze i lat ( u niektorych)
jezeli stan utrzymuje sie dluzej niz 5 miesiecy wskazane antydepresanty
antydepresanty nowej generacji nie uzależniają
inna sprawa ze to droga przez męke zanim znajdziesz ten ktory Ci pomoze
niestey ale neurologia i inne odłamy wspołczesnej medycyny sa jeszcze na niskim poziomie wiec nikt Ci nie powie jaki lek Ci pomoże
Jesli zostawisz sprawe samej sobie to czeka Cię wegetacja,powolna izolacja od wszystkich ludzi zawalanie wszystkich mozliwych spraw (szkoly pracy) a na koncu samobójstwo
Według ostatnich sondaży CBOSu 25% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość.Pozostałe 75% nie ma pieniędzy na narkotyki

/Pogłoski o moim permie są stanowczo przesadzone/
  • 2497 / 49 / 0
Może współczesna medycyna i neurologia jeszcze nie wie, jak mu pomóc, ale ja wiem:
Terapia pirybedyl + moklobemid, tylko uważać trzeba na psychozy jak się amfetaminą móżg przeorało;p
Ew. selegilina, bupropion, metylofenidat, albo moze jeszcze cos na gaba lekkiego.
W kazdym badz razie w tych kierunkach bym szedl w terapii, w celu przystosowania sie na nowo do zycia ;)
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 406 / 3 / 0
świetliste macki kosmicznej jaźni: Czy mógłbyś odpisać na moje pytanie, które zadałem tu:
http://talk.hyperreal.info/leki-ndri-po ... 31813.html
Jakoś nikt się nie pojawił w wątku. Wiem, że jest to rozbite na kilka innych wątków, ale powód założenia nowego miał konkretny cel. Nie chodzi mi o odstawienie fety, wjebany nie jestem. Coś na co dzień zwiększającego poziom dopaminy, czystego i w miarę nie ryjącego.
Fikcja literacka.
Rooty, keyloggery i zdalna administracja
Konta, podpisy i tania sensacja
Logi, podsłuchy i w podświadomość wkręty
Czy to fakty czy pozory ?
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
  • 2179 / 31 / 0
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze:
Może współczesna medycyna i neurologia jeszcze nie wie, jak mu pomóc, ale ja wiem:
Terapia pirybedyl + moklobemid, tylko uważać trzeba na psychozy jak się amfetaminą móżg przeorało;p
Ew. selegilina, bupropion, metylofenidat, albo moze jeszcze cos na gaba lekkiego.
W kazdym badz razie w tych kierunkach bym szedl w terapii, w celu przystosowania sie na nowo do zycia ;)
złote rady dziadka mackie
  • 329 / 9 / 0
świetlisty zostaniesz moim neurologiem albo psychiatrą? proszę.. Kup szybko jakiś dyplom medycyny i zrób sobie gabinet :będe stałą klientką:)

Moja pani psychiatra jedyne co mi wypisuje to SSRI (nic innego nie zna)
jej terapia polega na gadaniu o problemach rodzinnych...
gdy jej mówię że mam powazne problemy z koncentracją to zapisuje mi Nootropil (lol)
gdy jej mowię ze po SSRI spie cały dzień i nie mogę iść do pracy ani na studia w weekend (po wielu latach wróciłam do nauki bo chce coś osiągnąć to mi mówi że powinnam się sama dyscyplinować..
Na moje sugestie że depresja i powazne problemy z koncentracją mogą być spowodowane dwuletnim zazywaniem fety lekarka powiedziała coś takiego "Niech pani sie nie martwi,komórki się już dawno odbudowały"
zadnych wyjasnień swoich cudownych mądrości lekarze nigdy nie dają
szkoda gadać wogóle.jedyne co czlowiek moze zrobić w takiej sytuacji to sprowadzac sobie lek ze stanów co kosztuje średnio 120 dolarów miesiecznie. lek ktory w polskiej aptece kosztuje 3,2 zł bo jest refundowany...
Według ostatnich sondaży CBOSu 25% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość.Pozostałe 75% nie ma pieniędzy na narkotyki

/Pogłoski o moim permie są stanowczo przesadzone/
  • 406 / 3 / 0
karokaro22: Czy ta concerta dociera bez problemu ?
Fikcja literacka.
Rooty, keyloggery i zdalna administracja
Konta, podpisy i tania sensacja
Logi, podsłuchy i w podświadomość wkręty
Czy to fakty czy pozory ?
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.