Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1241 / 8 / 0
mozna jeszcze uzyc brazowego cukru, a gdzie tak powszechnie kupuje sie czysta kofeine .. wiem ze przez neta se mozna zamowic ale piszesz o powszechnym stosowaniu ??? jak by kofeina byla w kazdym spozywczym - a moze jest ? tylko nie mow mi ze mam se kawe kupic :D
  • 849 / 42 / 0
Producenci H nie mają raczej problemu z zamawianiem jej hurtowych ilości.

http://books.duckduckgo.pl/books?id=eDOBiwQtMyYC&printsec
W tej książce jest sporo na ten temat. Tzn. początków browna.
  • 341 / 1 / 0
BIOHAZARD-PL pisze:
kofeine moze tez,glownie jest to strychnina
no przecież strychnina to jest trucizna... może jeszcze arszeniku :nuts: jakby se ktos takiego brazu puknął to naprawdę ostatni raz.
a w ogóle to podajecie jakieś zagraniczne źródła po angielsku, bardzo fajnie, tylko, że my jesteśmy w Europie środkowo-wschodniej i to, że w USA dodają jakiegoś shitu nie znaczy, że w naszym biednym kraju tak samo tego samego.

a co do kofeiny to spójrz na tym forum w dział sprzedam/kupie, tam maja czysta ;-)
Ostatnio zmieniony 06 maja 2011 przez queen elizabeth, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik queen elizabeth nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1241 / 8 / 0
nie szukam kofeiny chodzilo mi o to ze kolega stwierdzil ze jest ogolnie dostepna ... ja mysle ze latwiej (blizej) mam do apteki po leviron czy jak mu tam niz kofeine ktora moge kupic w necie i .. ? :)
  • 351 / 8 / 0
queen elizabeth pisze:
a w ogóle to podajecie jakieś zagraniczne źródła po angielsku, bardzo fajnie, tylko, że my jesteśmy w Europie środkowo-wschodniej i to, że w USA dodają jakiegoś shitu nie znaczy, że w naszym biednym kraju tak samo tego samego.
Królowa nie mówi w jęzku poddanych? :)
Cytowałem informację z Afganistanu, nie z USA, tyczącą się praktyk producentów, nie importerów.
  • 2 / / 0
jaki masz problem z kupienie mczystej kofy?kazdy dobry sklep z suplami dla bodybuilder-ów
Uwaga! Użytkownik BIOHAZARD-PL nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 341 / 1 / 0
pikolo - mówię, mówię ;) i nawet czytam
chodziło mi raczej o to, że zagraniczne źródła i analizy nie muszą/tylko częściowo odzwierciedlają sytuację w POlsce. (to się odnosiło również do info z lyaceum.) z cytatu nie wynika jaki CNPA badali towar, mogli przecież w tych sądowych laboratoriach badać zasyfioną uliczną herę, zdobytą od islamskich grzejników, których dil dosypał tam czegoś najtańszego i najłatwiej dostępnego w Afganistanie a nie w PL. co innego gdyby badali towar od producenta-hurtownika, taki mógłby się znależć u nas ;-)
Uwaga! Użytkownik queen elizabeth nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 849 / 42 / 0
kofeina jest dodawana do browna NA ETAPIE PRODUKCJI. Chodzi o to by dobrze pływał. W stanach mają black tar i heroinę #4 - białą, oczyszczoną, przeznaczoną do pukania. Brown to produkt do waporyzowania przeznaczony głównie na rynki europejskie.
  • 317 / 11 / 0
Kurwa tyle zdrowia psychicznego kosztowało mnie uzbieranie troche opium z 300makówek około,pale pale i nihuja,ktos z was pali opium z dobrym skutkiem?Bo na mnie nic a nic nie działa kurwa...
  • 694 / 7 / 0
Za pierwszym razem zajebalem z 15 makowek nic nie poczulem. Z lufki opalajac
Za drugim z 60 tez nic. Tez z lufki
Za trzecim z 50 i wtedy kleplo. Grube aluminium, mala temp
Moze wyrabialem receptory czy cos. Wtedy nie znalem kody,
W tym sezonie pukne, troche boje sie, zanieczyszczen, ale bedzie si
ps. Jaranie bardzo slabe
ODPOWIEDZ
Newsy
Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.

Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.