Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 640 / 7 / 0
Biore fluoksetyne i DXM ,nie boje sie zadnego zespołu serotoninowego.To wszystko brednie po mojemu,czemu wesołkowatosc na przyklad mialaby byc zla?
Nie kumam tego. :moody:
  • 3309 / 21 / 0
http://pl.wikipedia.org/wiki/Zesp%C3%B3 ... rotoninowy - przeczytaj sobie objawy przełomu serotoninowego. Ostatnio to miałem w lekkiej wersji po neuroleptykach (które wpływają m.in. na serotoninę)+małej dawce DXM. Uwierz mi, to nie jest nic przyjemnego, nawet jeśli te objawy były dość lekkie. To nie jest tak, że więcej serotoniny=jeszcze lepszy humor. Wal sobie co chcesz, ale nie zdziw się jak się na tym przejedziesz. Właściwie od tego można też umrzeć. Jak potrafisz czytać po ingliszu to zobacz też dobry artykuł tu: http://en.wikipedia.org/wiki/Serotonin_syndrome
  • 640 / 7 / 0
To jestem niepocieszony.Zla informacja.Dzieki,kto wie moze uratowales mi zycie...
Podobno benzosy trzeba na to lykac Relanium klonazepam...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.