Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. 4-MAR i BZP.
ODPOWIEDZ
  • 211 / 2 / 0
Niektórym królikom doświadczalnym aplikowano 300 mg MeOPP oralnie. Efekty były bardzo ciekawe. Wszystkie zwierzątka były bardzo zadowolone z życia, odczuwały wręcz euforię i miłość do wszystkiego :heart:
  • 32 / / 0
witam mam pytanie ja MeOPP ma sie do amf...
  • 259 / 1 / 0
Jak już było mówione,słabo,jest to substancja o subtelnym działaniu więc z fetą wspólnego ma niewiele,substytucja w tym wypadku jest moim zdaniem złym pomysłem.Czytaj,już nawet nie uważniej,ale w ogóle.
  • 757 / 31 / 0
Jebnalem 1g bo dostalem z gratisa no i moze cos poczulem w koncu bo mniejsze ilosci to na mnie praktycznie wcale nie dzialaly..
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 469 / 9 / 0
Czy MeOPP powoduje tolerancję krzyżową z MDMA?
  • 25 / / 0
A jak to działa na serducho? Bo tak się składa, że miałem z pikawą pewne kłopoty, a MeOPP z chęcią bym spróbował.
Uwaga! Użytkownik Kapitan jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1456 / 19 / 0
Ostatnio wziąłem 250mg doustnie, nic nie poczułem, potem dopiero zauważyłem, że mam lekko rozszerzone źrenice, a tak to nic poza tym.
O kant dupy z tym MeOPP %-D
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2334 / 9 / 0
Miksujcież to. Samo w sobie to rzeczywiście nic specjalnego, ale w miksach z ketonami świetnie się sprawuje.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 6180 / 436 / 12
I z GBL, mi się podobało.
  • 1456 / 19 / 0
A łączył ktoś z MDPV?
Ostatnio zmieniony 08 maja 2011 przez kfs, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.