Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 348 / 4 / 0
Nigdy nie rzygałem po trampkach, nawet po kroplach poltram
Ostatnio zmieniony 27 marca 2011 przez vool, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 364 / 3 / 0
Ja tam jadę tylko na kroplach Poltramu i wale prosto na język i tylko mnie wstrząśnie .. ale żeby aż rzygać ?

Kwestia przyzwyczajenia. Nawet jak teraz rzygacie to z czasem przestaniecie, a dla zabicia smaku można rozcieńczać w wodzie. Kiedyś tak robiłem, teraz nie chce mi się z tym pieprzyć %-D
Uwaga! Użytkownik mlodymechanik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 476 / 4 / 0
Też mam problemy żołądkowe po trampku - niby podczas fazy jest wszystko ok, ale po kilku godzinach gdzieś to wszystko się kumuluje i następuje ogromny blur. Potem zbiera mnie na wymioty więc kładę się grzecznie do łóżka i przeczekuję trudny czas. Następnego dnia nie mam ochoty praktycznie nic jeść bo wciąż czuję podrażnienie żołądka.
  • 705 / 16 / 0
Nie no u mnie mdłości występują tylko na początku po przyjęciu, chociaż zauważyłem że podczas 4 dnia już nie rzygałem, a mdłości były całkiem znośne ( tj.dzisiaj). Ale to już ostatni raz kiedy przyjmowałem tramal, szkoda było mi wylać prawie 1g Tramalu, więc połowę wypiłem na pożegnanie, reszty się pozbyłem, żeby nie kusiło więcej.

a tak btw, powinienem się spodziewać jakieś mega depresji czy skręta po takim 4 dniowym ciągu?
Ostatnio zmieniony 28 marca 2011 przez Bakoosiowy, łącznie zmieniany 1 raz.
Ryyyyyyyba!
  • 1033 / 7 / 0
Raczej nie. Raczej napewno nie. Ale wiesz.
Różnie bywa. Czasem pała prosta, czasem krzywa. trampek DO MAJKI SIE NIE UMYWA. 'nuff said.
  • 1611 / 34 / 0
A dlaczego nikt nie spróbował antyhistaminy do trampka? - może to jest właśnie rozwiązanie na mdłości (swędzenie w zasadzie też może wystąpić) - weźcie se kupcie Amertil 10tbs/10zł i po sprawie - piks na godzinę przed i gitara - do majki pasuje idealnie, a sam pamiętam miśki na hafta przy pierwszych razach bez antyhist.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 189 / 1 / 0
tabl. retardy sa warte zachodu?czy faktycznie jest jeszcze lepiej bo dluzej dziala lecz slabiej?nie chodzi mi o typowe ujebanie ale lekkie dzialanie rekreacyjne.ile trzeba walnac mg. tabletek retard aby cos poczuc bez tolerki?i czy przy aplikowaniu tabletek bez rozkruszania tez mozna cos poczuc? niewiem jakie mam wysepic,chce tym razem tabletki bo butle na plener mi nie bardzo pasowaly.
Uwaga! Użytkownik maniek123321 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1611 / 34 / 0
Dla mnie tabsy typowo do celów leczniczych, a krople na haj, ale jak rozjebiesz na pył i walniesz sporo to klepną - nie bój.

Ja jadłem te tabsy, bez kruszenia (łamałem bo miałem mało) i na ból były wyjebiste - taka setka retard działała cały dzień, a krople max 6 godzin. Brałem wtedy dużo mniej i nawet chciałem się wymienić (jest to legalne), ale ani w aptece nie chcieli, ani ani.

Reasume: lepsze krople do ćpania, lepsze tabsy do leczenia, ale i tabsami da się naćpać - lepsze tabsy niż nicość.

• 189 / 1 / 0
ale to znaczy ze tabletki maja mniejsza przyswajalnosc niz krople i dlatego trzeba ich wiecej wziasc?
bo ze to SR to wiem ale ponoc sa jeszcze kapsulki, dostepne w polsce?
Uwaga! Użytkownik maniek123321 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1611 / 34 / 0
Retardy działają dłużej, ale słabiej, dlatego trzeba ich więcej wziąć, ale ponoć można kruszyć, choć na moje oko to nie usuwa retardyczności - może jedynie trochę przyspieszy wchłanianie, a to dlatego bo ta piguła zamienia się w kisiel niezależnie od postaci, więc ratardyczność jest w masie tabletkowej, a nie otoczce. Wiem o tym, bo próbowałem to gówno zassać do pompki :wall:

Kapsy ponoć działają jak krople. W zasadzie nie mają prawa działać gorzej - co najwyżej różnica kilka minut na strawienie otoczki i rozpuszczenie w żołądku prochu.

Jest wątek retardy na nie-retardy, ale nie zaglądałem, bo ja chcę na odwrót - ja wolę retardy na co dzień, za to krople od święta - do miksu z majką w pompce, albo przy ostrzejszym bólu, czasem na rano na mega skręcie - wtedy krople są nieocenione - działają w ciągu kilku minut, a retard się rozkręca min. 30min i działa cały dzień.

Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...