Cyklicznie wrzucam MDMA [kryształy] na spotkaniach w domu.
Jest super. Muzyka. Czasem techno, czasem ambient a czasem zupełie coś innego.
Oprócz tego leżenie, przyejmnosć dotyku, leniwa rozmowa.
Bosko.
Ale może jest dużo innych rzeczy które warto wtedy doświadczyć, o których nie mam pojęcia.
I nawet nie wiem co tracę. Trochę mnie to męczy
Pomyślałem więc, że może ktoś z was ma jakieś pomysły jak zoptymalizować, rozszerzyć, zmodyfikować tą przyjemność.
Pzdr
dudeml pisze:A jak nie lubisz dyskotek, klubow, itp?
:)
xartos pisze:to znajdź dupe i idź poruchać
Brałeś kiedyś MDMA? Próbowałeś "ruchać"?
@Blefujesz
Na MDMA najlepsza jest zimna wysokozmineralizowana woda i dużo magnezu w jakichś smacznych tabletkach. Ciepła herbata w tym przypadku sprzyja przegrzaniu i wypłukiwaniu jeszcze większych ilości mikroelementów.
xartos pisze:to znajdź dupe i idź poruchaćdudeml pisze:A jak nie lubisz dyskotek, klubow, itp?
mowisz herbatka i rozmowy? takie troche babcine podejscie
Czeslaw pisze:@Blefujesz
Na MDMA najlepsza jest zimna wysokozmineralizowana woda i dużo magnezu w jakichś smacznych tabletkach. Ciepła herbata w tym przypadku sprzyja przegrzaniu i wypłukiwaniu jeszcze większych ilości mikroelementów.
:)
x = x
A co do rozmów i przytulania to rzeczywiście najpiękniejsze co można robić. Jeszcze do tego taniec i mielenie szczęką :P
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.