- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
"Nie wiem co to jest to żółte, ale najprawdopodobniej mieszanka 80% MDPV 20% Mefedronu" i niżej była podana cena specyfiku: 10g - 250zł, 20g-450zł itd
Dostałem to w gratisie na prośbę o dorzucenie czegoś na dobry początek, dodam, że zamawiane było z [cut]
Mam mieszane uczucia co do MDPV po lekturze tematu z nim związanego i po tym co przeżywałem na zwale po Ivorym, dlatego nie chcę go brać, pozatym raz już dostałem od innego sprzedawcy pFPP w gratisie i było strasznym shitem, jak dla mnie gorszego syfu nie ma, w dodatku klamke chciało urwać przy podania donosowym, dlatego wole wiedzieć więcej zanim odważe się przyjąć jakiś "dodatek".
Hitler pisze:Jak ja czytam jak wy ćpuny chcecie rozdawać albo wysypywać mpdv. To kurwa śmiać mi się chce bajko pisarze.
A ta mieszanka to z czech? Jak nie to mefedronu tam nie ma, na bank. Albo moze te 2 substancje dzialaja jakos synergicznie.
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
warn-spam/fajka
Mieszankę z OP i tak wyperdolił bym do kosza, 80/20 to na pewno nie jest, a jak nie wiadomo co to i nawet nie jest w normalnym obiegu to po co się pierdolić? Szczególnie jeśli to gratis.
mnich3991 pisze:Metylon+Metedron = OK :-) bez bufedronu najlepiej...zebra pisze:Mam 170mg metylonu, ok.0,5g metedronu i resztkę, może 50-80mg bufedronu; tolerka jako taka ;-) , to znaczy od miesiąca ketony średnio 3 razy w tygodniu... Myślę o bombie te 170mg metylonu + 200-250mg metedronu z tą resztką bufedronu, i potem, jak nadejdzie odpowiedznia chwila bobka z reszty metedronu( 250-300mg ).Uważacie, że to dobre rozwiazanie?,czy może lepiej na start mix samego metylonu z bufedronem i potem w odpowiednich odstępach czasu 2 bomby metedronu po ok.250mg.
Dzięki za szybkie sugestie jakby co!
Zrób bombkę 170mg metylonu i 200mg metedronu, po 2 godzinach dorzuć 300mg metedronu ;-)
Jakby Ci było mało, sniffem bufika dołóż :-D
mnich3991 pisze:Zależy jakiej jakości sort dopadniesz...
Ale ja bym osobiście zmienił troszkę i zarzucił 300mg metylonu + 200mg meopp
surveilled pisze:Podbijam. Ktoś próbował mieszać MDPV z tymi piperazynami?
MeOPP jest lekko anksjolityczne, więc mogłoby odbić paranoje, ale jest także inhibitorem wchłaniania zwrotnego dopaminy i norepinefryny - tak jak MDPV - i mogłoby eskalować jego efekty na tyle, by się przez tą anksjolitykę przebiły.
pFPP za to jest SNRI, dopamina nie jest blokowana, ale pFPP agonizuje z receptorami 5-HT, a najsilniej z 5-HT1A, który, według moich spostrzeżeń, jest "poważniejszy" i bardziej introwertyczny od 2A - wzrastałoby zatem ryzyko schiz (nie paranoi).
Ale to tylko teoria, ktoś ma coś praktycznego w tym temacie?
A może macie jakieś inne patenty na stworzeniu miksu który chodź trochę dorówna 4-MEC krystal ?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.