2. Powidoki tak wyrazne jak po 2 sasz. cipacza. W nocy jeszcze lepiej. Nasila sie przy wysilku.
3. Czesto oczoplas i silny bol w oczodole.
4. Niedowlad i mrowienie polowy twarzy.
5. Szum/pisk w uszach.
6. Zapalenie zyl najczesiej po pod. Stez. Roztw. np 250mg w 1ml.
7. Uczucie Duszenia sie.
8. Tachykardia i wylewy podskorne z pow. wys. cisnienia krwi.
9. Sinica obwodowa.
10. Podczas zasypiania nagle pisk w uszach oraz uczucie spadania i silny lek i zapierdalajace serce. I tak kilka razy nim udalo sie zasnac.
11. Skrajne wycienczenie organizmu z pow. bezsennosci - po 48h poj. Sie PARANOICZNE HALUSZKI WZR. I SLUCH. Zblizone do fazy po Tantum Rosa/Avio. Ale kurwa jestem wykurwi6y. Tń juź 6g czy 7 w ciagu 48h. Jąk cos to źęz8jąfź4e e4t..
pilleater pisze: Bierzesz jakieś betablockery albo coś?
Mam się dobrze mimo, ze od 60h nie zmruzylem oka. Juz 5g posźló luą lepiej. Niezle HALO JAK Po cipaczu. Teraz ze 2h snu a potem...
I tak cud że nie jest z Tobą gorzej. Ja po 3 miesiącach sniffowania mefedronu miałem już podobne objawy do Twoich - powidoki, duszenie się, pisk w uszach, stany lękowe...
Zostaw to póki nie jest za późno - albo przynajmniej zrób przerwę bo i tak nie klepie! Zniszczysz sobie doszczętnie układ dopaminergiczny i już nigdy w życiu nic Cię nie ucieszy oprócz kolejnego strzała. :(
c0deine pisze:1. Snieg optyczny - cos jak sniezenie w zle dostrojonym kanale w TV.
2. Powidoki tak wyrazne jak po 2 sasz. Cipacza. W nocy jeszcze lepiej. Nasila sie przy wysilku.
3. Czesto oczoplas i silny bol w oczodole.
4. Niedowlad i mrowienie polowy twarzy.
5. Szum/pisk w uszach.
6. Zapalenie zyl najczesiej po pod. Stez. Roztw. np 250mg w 1ml.
7. Uczucie Duszenia sie.
8. Tachykardia i wylewy podskorne z pow. wys. cisnienia krwi.
9. Sinica obwodowa.
10. Podczas zasypiania nagle pisk w uszach oraz uczucie spadania i silny lek i zapierdalajace serce. I tak kilka razy nim udalo sie zasnac.
11. Skrajne wycienczenie organizmu z pow. bezsennosci - po 48h poj. Sie PARANOICZNE HALUSZKI WZR. I SLUCH. Zblizone do fazy po Tantum Rosa/Avio. Ale kurwa jestem wykurwi6y. Tń juź 6g czy 7 w ciagu 48h. Jąk cos to źęz8jąfź4e e4t..
2. Przy wysiłku mam.
5. Dość żadko.
7. Czasem mi się śni, że się duszę ;-)
10. Dokładnie - te lęki są najgorsze, nadal to mam ;-)
coś takiego pojawiało się u znajomych przy dużych dawkach stymulantów, po 2 dniach odpuszczało
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.