Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 381 / 5 / 0
Albo homemade.
  • 24 / / 0
wsadzic do pralki heh ale tak na serio to kret do udrazniania rur :P
  • 656 / 12 / 0
bleee chcesz pozniej taka chemie palic? przeciez calosci nie wyplukasz ani to nie paruje jak alk
  • 381 / 5 / 0
"Relaxik sadomaso" ': D
To dziwne,ale tylko ja lubie jak boń jest zajebany ?
  • 332 / 38 / 0
Zawsze czyściłem bonga po paleniu nie znoszę jarać z zajebanego sprzętu. Bongos po wielu paleniach jebie tak że jaranie z niego to żadna przyjemność.
Cash Rules Everything Around Me
C.R.E.A.M.
  • 4 / / 0
mam następny "problem", czym zapalać mj? przypuszczam, że zapałki to nie najlepsze rozwiązanie, pozostaje zapalniczka, tylko jakiej użyć, żeby nie spaliła, tylko żarzyła bardziej? i od razu gdzie najlepiej kupić? przy okazji jeszcze jedna sprawa... planuję zrobić domówkę na nie całe 10 osób, załatwię 3g, czy lepiej spalić wszystko od razu, na początku trochę i resztę później, czy może całość później, jak już się rozkręci?
  • 381 / 5 / 0
Możesz rozpalać i pochodnią jak masz trochę wprawy,ale najlepsze są żarowe choć zwykłe kioskowe też się nadają i krzywda Ci się nie stanie.3 g na 10 osób?Pal tak,żeby starczyło na cały wieczór ale 3/10 to moim zdaniem bardzo marne szanse.Jesteś niekumaty w tych sprawach i pytasz o rzeczy banalne i logiczne dla ucznia podstawówki dlatego wyjaśnię,że marihuanę też da się przedawkować.Nie zabije Cię to,ale może być nieprzyjemnie-drgawki,rzygi,niemożność ruchu.PAL POWOLI,nie ma opcji na "wszystko na raz" skoro nie palisz zbyt często.
  • 4 / / 0
masz rację, że niekumaty, bo dopiero z 2-3 razy paliłem, a mówiąc że marne szanse, masz na myśli za dużo czy za mało? reszta osób też paliła nie więcej niż 2 razy, więc zachartowanych palaczy nie będzie
  • 250 / 1 / 0
Moja zasada dla niedoświadczonych. Daj każdemu po 2 buchy. Jak każdego ruszy to dopalcie dopiero po jakichś 2-3 godzinach jak już wytrzeźwiejecie. I nie dopalaj jak jest dobrze. Bo łatwo na boczny tor zjechać jak się nie ma doświadczenia. I sobie pare fifek przygotuj:)
  • 4 / / 0
parę fifek raczej nie da rady, bo z bongosa będziemy palić. a i jeszcze kumpel chce przynieść szisze, można palić i to i to jednocześnie czy będzie się jakoś kłóciło?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.

Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.

Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę

Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.