Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 381 / 5 / 0
Więc trzy to będzie w sam raz tak myślę na drugie podejście i spokojne badanie gruntu.; P
  • 26 / 1 / 0
Czy na 70 kg wagi 1,5g benzy spodowuje mocne halucynację (Dodam ,że DMX na mnie nie działa) , i czy po ok. 7h od spożycia będe normalnie funkcjonował przy czym normalnie mam na myśli jazdę samochodem po kumpli jakieś 25 km.

Jedna Bombka na 1,5g styknie ?
Osiągnięcia:

MasterOfMefedron
MasterOfBit
MasterOfAcodin
MasterOfEtanol

Jeszcze wiele przede mną
  • 499 / 2 / 0
- nie. spowoduje halucynacje lecz nie mocne chodź nie wiem co masz na myśli mocne. Napewno nie będzie to ciągła halucynacja tylko co jakiś czas pojawiająca się i jebane błyski cały czas ;)
-7h od spożycia czyli zanim załaduje sie będzie już 6 godzin. Odradzam jazdę samochodem, możliwe że będziesz mówić że dasz rade bo nie zajebie cie tak bardzo, tylko że te zmyślone sarny,dziki,umulaki czy inne stwory wylatujące/stojące/latające po drodze mogą cię przestraszyć i szybko zaliczyć 1 drzewo z brzegu
- styknie, jak masz duży przełyk ;p
  • 1290 / 7 / 0
1.5 gramika może dać ładne wizuale. Na mnie, a też mam koło 70 kg dobrze działała, jeszcze na podkładzie DXM i mam pewność, że będzie dobrze. :)
  • 26 / 1 / 0
Przed chwilą zrobiłem ekstrakcje i zaaplikowałem . Czy to normalne ,że mimo wszystko zostaje się sól po ekstrakcji ? (Czuje słony smak jak chuj)
Osiągnięcia:

MasterOfMefedron
MasterOfBit
MasterOfAcodin
MasterOfEtanol

Jeszcze wiele przede mną
  • 62 / 1 / 0
Chyba nie da się przeprowadzić wzorowej ekstrakcji w warunkach domowych. Albo słaby ze mnie chemik.
Uwaga! Użytkownik Annika nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 26 / 1 / 0
- nie. spowoduje halucynacje lecz nie mocne chodź nie wiem co masz na myśli mocne. Napewno nie będzie to ciągła halucynacja tylko co jakiś czas pojawiająca się i jebane błyski cały czas
-7h od spożycia czyli zanim załaduje sie będzie już 6 godzin. Odradzam jazdę samochodem, możliwe że będziesz mówić że dasz rade bo nie zajebie cie tak bardzo, tylko że te zmyślone sarny,dziki,umulaki czy inne stwory wylatujące/stojące/latające po drodze mogą cię przestraszyć i szybko zaliczyć 1 drzewo z brzegu
- styknie, jak masz duży przełyk ;p
Właściwie wszystko co napisałeś przeżyłem :-D

Halucynacje co jakis czas no i te smugi pierdolone :#: chociaż na samym początku były fajne
Osiągnięcia:

MasterOfMefedron
MasterOfBit
MasterOfAcodin
MasterOfEtanol

Jeszcze wiele przede mną
  • 2428 / 91 / 0
Smugi są zajebiste :D 1,5g to troche mało jak chcesz porządne wizuale to zarzuć ze 2-2,5g no i oczywiście w noc tylko i wyłącznie . Chociaż mnie 1,5g raz w nocy rozpierdoliło totalnie i to wizualnie :D długo to nie trawło ale jednak ^_^
Ale lepiej kapsułkować niż później srać chusteczkami :-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 26 / 1 / 0
Wiesz ja pakowałem na pusty żełądek , nie mam narazie żadnych efektów ubocznych (no może bezsenność) , większe ilości też będą mnie trzymać ok.7h ? Tyle ,że faza intensywniejsza ?
Osiągnięcia:

MasterOfMefedron
MasterOfBit
MasterOfAcodin
MasterOfEtanol

Jeszcze wiele przede mną
  • 2428 / 91 / 0
Tak , nawet i więcej bo mnie benzydamina standardowo trzyma koło 10h , ja też ładowałem na pusty żołądek ale to zły pomysł i tak długo sie będzie ładować więc nie ma sensu. ^_^
co do zjazdu po benzie to u mnie też on nie występuje no poza bezsennością , ale pare osób skarżyło sie na chujowy zjazd
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Wed, 04 Feb 2026 17:27:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1770225972'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Międzynarodowy gang narkotykowy rozbity. Lider wpadł w Hiszpanii dzięki danym z FBI

Prokuratura Okręgowa w Tarnowie skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko czterem członkom zorganizowanej grupy przestępczej, która na masową skalę przemycała narkotyki z Hiszpanii do Polski. Szajka, kierowana przez poszukiwanego Europejskim Nakazem Aresztowania Michała J., miała wprowadzić na czarny rynek narkotyki o wartości ponad 13 milionów złotych. Kluczowym dowodem w sprawie okazały się materiały z rzekomo bezpiecznego komunikatora ANOM, które polskim śledczym przekazało amerykańskie FBI.

Zaskakujące dane o alkoholu. Tak wygląda codzienność wielu Polaków

To nie są pojedyncze przypadki ani margines społeczny. Najnowsze badanie pokazuje, jak często Polacy sięgają po alkohol – i dlaczego temat znów wraca do Sejmu.

Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób

Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.