...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 570 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: mac »
z rodzicami wpadasz do osrodka zamknietego, przyjmuja cie i masz kurewski problem bo nikt cie nie wypusci bez podpisu rodzicow pozniej. Mozesz wyjechac, ale policja bedzie powiadomiona
talk.macreal.info
Rozmowy acreal
  • 442 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: titi »
Allo, allo.
Czy ktoś tu jest może z Poznania i powie mi, czy lepiej się zgłosić na Marcinkowskiego, czy do Katharsis (tę pierwszą mi jedna osoba odradzała, tę drugą natomiast jeszcze inna osoba mi polecała)?
Ich bin po detoksie w psychiatryku, czystym jest dopiero 9 dni.
I jeszcze - bo sądzę, że społeczności narkomańskie są dość hermetyczne i wszyscy się ze sobą tam znają - jak jest ktoś z Poznania, kto zna Atamana, to niech się odezwie do mnie, hej proszę pana.
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
zadzwon dowiedz sie..mysle ze beda chcieli Twoj wypis ze szpitala.sprawdza Twoja trzezwosc.
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 44 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Eczek20 »
hehe wiem coś o tym ja raz uciekłem uchlałem się i psiarnia nachlanego mnie przywiozła do monaru i był problem co ze mną zrobić to kupili mi bilet na pociąg i pojechałem do domu ;d
  • 3182 / 369 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blu »
titi pisze:
Allo, allo.
Czy ktoś tu jest może z Poznania i powie mi, czy lepiej się zgłosić na Marcinkowskiego, czy do Katharsis (tę pierwszą mi jedna osoba odradzała, tę drugą natomiast jeszcze inna osoba mi polecała)?
Ja jestem z Poznania i mogę polecić monar na grunwaldzkiej. Marcinkowskiego też odradzam jeśli naprawdę chcesz się leczyć bo tam jest dużo ludzi z przymusu/ na programie metadonowym, którzy i tak non stop napierdalają a to może kusić żeby zamiast się leczyć to towar od nich kołować.
Fantasy is what people want, but reality is what they need.
  • 33 / 2 / 0
Ja wkońcu trafiłem na dobrego terapeute. Cały czas po mnie klijentka jeździ ale pozytywnie to odbieram. Nie nakazuje. A do moich kolejnych "cudownych" sposobów samoleczenia podchodzi z dystansem nie to że odrau to ci nie pomoże tylko robi swój uśmieszek tak jagby czekała aż wszystkie możliwe pomysły mi się skończą . Gdy np. ostatnio powiedziałem że z majki zejde na trawę powiedział że to dobry pomysł. nie to że wszystko rzuć itd. Nie ma problemów z przepisywaniem, leków czy coś tylko benzo nie chciała )Zajebista jest.

pisze tylko po to żeb się nie zrazać po 1 wizycie (ja byłem przerażony). Są ludzie i przeszczepy, ale faktyczne są wstanie pomóc gdy ktoś jest dostatecznie zmotywowany.
Ja żem dał sobie do 1 maja ostateczny termin zerwania i samoleczenia i gdyby coś to znów zaczne chodzić. POZDRO
  • 33 / 2 / 0
:]
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Wed, 18 Jun 2025 13:15:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750252452'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...