Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Mnie ciekawi kwestia używania efedryny jako środka dopingowego dla biegaczy. Ktoś z was orientuje się, w jakim stopniu poprawia ona wyniki? Ciekawi mnie też kwestia ryzyka stosowania podczas:
a) krótkich, ale bardzo intensywnych biegów (2-3minuty)
b) długich, ale o mniejszej intensywności (około godziny)
  • 26 / 1 / 0
Co powiecie o 7 tabsach na 68 kg wagi ?
Osiągnięcia:

MasterOfMefedron
MasterOfBit
MasterOfAcodin
MasterOfEtanol

Jeszcze wiele przede mną
  • 2775 / 39 / 0
Czego i po ile miligramów te tabletki?
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / / 0
To skąd wziąć efedrynę? Mam polecieć do apteki, kupić Sudafed/Cirrus/Acatar, rozkruszyć i połknąć, czy może trzeba to z czymś połączyć, coś wytrącić, coś pokombinować? A jeśli nie, to jakie jest inne źródło ów?
Uwaga! Użytkownik arachne nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2775 / 39 / 0
efedryna jak najbardziej z apteki na receptę. pseudoefedryna w postaci leków wymienionych przez Ciebie
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2777 / 36 / 0
360mg pseudoefedryny z Sudafedu dało stymulację znacznie ciekawszą od kofeinowej (do amfetaminy nie mam porównania, bo ścierwa nie tykam) - w sam raz na nabranie chęci do porządków w pokoju. Zabierałem się do tego od ponad tygodnia, a wydatek rzędu 6zł wystarczył, żeby wszystko lśniło jak psu jaja. Wszystko okraszone kilkoma seriami bardzo przyjemnych dreszczy w okolicy karku i na głowie, więc jak na pierwszy raz solo z tą substancją nie mogę specjalnie narzekać. Jakiś czas temu w miksie z DXM taka sama ilość wypadła znacznie lepiej - większa stymulacja, większa euforia i jeszcze lepsze ciarki, chociaż zjazd po wszystkim trochę męczący, co w sumie nie dziwne, bo faza trochę siada na organizm. Kolejne próby kiedyś na pewno się odbędą i tym razem raczej na pewno pójdzie 720mg. Przyznam, że jednak nie żałuję, że spróbowałem - poznałem przynajmniej całkiem dobrą alternatywę dla kawy czy gównianych energy drinków i w razie potrzeby można się tym wspomóc. No i przy okazji zajebiście oczyszcza nos. ;-)
  • 26 / 1 / 0
Trochę ten dział jest ,że tak powiem obumarły :-/

Ok , oczywiście najpierw jak to w zwyczaju przestudiowałem cały wątek, lecz dla pewności jak to w zwyaczju :-D (wiem powtarzam się ) zadam parę pytań :-D

-Czy Sudafed jest na receptę?
-Ile tabletek znajduje się w jednej paczce i ile to kosztuję ?
-Ile należałoby zjeść na 70 kg wagi,
-Czy faza po tym to tylko pobudzenie ? ( Tzn , czy faza chociaż w jakimś procencie przypomina tą po mefedronie)
Osiągnięcia:

MasterOfMefedron
MasterOfBit
MasterOfAcodin
MasterOfEtanol

Jeszcze wiele przede mną
  • 260 / 5 / 0
theOculus pisze:
Trochę ten dział jest ,że tak powiem obumarły :-/

Ok , oczywiście najpierw jak to w zwyczaju przestudiowałem cały wątek, lecz dla pewności jak to w zwyaczju :-D (wiem powtarzam się ) zadam parę pytań :-D

-Czy Sudafed jest na receptę?
-Ile tabletek znajduje się w jednej paczce i ile to kosztuję ?
-Ile należałoby zjeść na 70 kg wagi,
-Czy faza po tym to tylko pobudzenie ? ( Tzn , czy faza chociaż w jakimś procencie przypomina tą po mefedronie)
1.nie
2.12
3.4-6 , wiecej nie ma sensu bo i tak nic nie daje, a bedzie tylko zwała o wiele gorsza
4.po tym praktycznie nie ma fazy, lub jakby powiedziec "jest dziwna" bardziej przypomina po prostu zjazd,
nie dostaniesz kopa euforycznego , tylko minimalne energetyczne pobudzenie, ktore bardzo szybko przejdzie w zmulenie

podsumowujac: działa o wiele slabiej od efedryny (niestety juz zareckowanej) - jesli wogole to mozna nazwac dzialaniem, a cisnienie i puls rosną po tym znacznie bardziej niz po efce - szkoda zdrowia, odpusc se
  • 800 / 67 / 0
ja bym chciała się podzielić moim doświadczeniem z psefką. Jestem drobniutka, ważę 45 kilo i mi naprawdę na początku nie wiele było trzeba. Piłam mocną kawę, wrzucałam 4 tabletki po 60 mg i było cudowne pobudzenie. Po dłuższej przerwie, brałam po 6 tabsów i było nieźle, dreszcze, świat przyjemniejszy, łatwo się wszystko robi. Zero halunów i tych spraw, psefka tego nie robi przecież. Potem tolerancja gwałtownie wzrosła i teraz nawet 12 tabsów ledwie wchodzi... Kończę z tym syfem, bo drogi jak nie wiem, a tolerancja i coraz słabsze działanie mnie odrzucają.
PS. Oczywiście teraz kataru się nie pozbędę lekami, a ciśnienie mi często lata na wysokich poziomach, więc na parę razy (np. do nauki) psefka jest spoko, na dłuższe branie to gówno.
"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."

I’m medicated, how are you?

Wszystko, co zostało tutaj napisane przeze mnie, to fikcja literacka i wymysł chorego umysłu.
  • 260 / 5 / 0
tolerka na to gowno rosnie przeokrutnie szybko, i mam wrazenie ze wogole nie schodzi
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...