Brałem go kiedyś na rzekomą schizofrenię, 6mg i to był tragiczny dyskomfort, czułem się tak słabo jakbym był ranny od postrzału i wykrwawiał się. Tymczasem po rozpierdoleniu układu dopaminergicznego (wspomnianą metamf.) działanie 2mg było bardzo przyjemnie sedujące. Czasem nawet łamałem sobie na pół i ten 1 mg brałem rano.
rysiek co prawda natłok myśli, ale za jaką cene, proste jest, bierzesz ryśka, nie funkcjonujesz normalnie w społeczeństwie.
przerwa byla 2 tygodniowa, a dzialanie jak po 900mg tylko bez tej euforii co zawsze
Limitbreaker pisze:Żresz antka z parasyfem?
zioloziolo pisze:czyli co jest, ma t o jakies dzialanie rekreacyjne?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.