Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Elwis :D nie zczaiłeś. Co do karmienia zwierząt psychodelikami to pamiętajcie, że nie wiadomo jak i jakie dawki na nie działają. Wydaje mi się, że koty mają po zielsku haluny - więc co dopiero mają po grzybach albo kwasie?
Bawiłem się z nim po trochę innej tryptaminie ale po grzybkach było by pewnie podobnie ;-) co tam ręce podrapane i pogryzione, czułem się jak zwierz :-D
Ja zawsze widzę coś magicznego w ich oczach, coś takiego jakby miały duszę. Na psychodelicznych fazach odbieram też je jakby miały charakter jak ludzie, jakbym ich rozumiał a one mnie:)
Ale no tak, mają wpływ na tripa.
Moje posty to fikcja literacka.
Jaszczurka budziła szacunek.
Mech był wysoce nonszalancki.
Rybek bym chyba nie zdzierżył...
A pies wprawił mnie w nie lada troskę - wyglądał, jakby w brzuchu miał 20-centymetrowy sześcian. U małego Beagle'a wyglądało to dramatycznie :rolleyes:
(Obiło mi się o uszy że pies synchronizuje akcje serca z wlascicielem to 3 dni na piko mogą być dla niej ciężkie... Dla mnie są heheheh)
Często wygląda na zdezorientowaną gdy biorę LSD lub grzyby. ketamina i spidy powodują że chowa się do swojej bazy pod łóżkiem. Co jakiś czas przychodzi położyć się obok mnie i tak w kółko. Pod łóżko i do mnie jakby przychodziła sprawdzać co ze mną.
Jak sięgam po talerz i karte żeby cos kreślić to przeważnie wychodzi z pokoju.
Podobnie zachowuje się gdy przeklinam lub unoszę głos. Chowa się wtedy pod łóżko.
Myślę że mój zwierz zauważa lub czuje że jestem w innym stanie świadomości. Powoduje to u niej czasem stres a czasem eksplozje energii do zabawy.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.