Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 858 / 50 / 0
Ktoś próbował 25G-NBOMe? Jak dawkowanie, jak wygląda działanie (i ile trwa ;-) )?
  • 43 / / 0
male pytanko, czy 25G to jest tzw'GANESH' o ktorym czytalem tu i owdzie? znam wprawdzie kwasy na blotterze ganesha, ale to bylko na stoprocent LSD mimo ze niewiele, znam typa co je robil, ale wiadomo blotter to bloter
  • 1876 / 23 / 0
Probowalem wyciagnac cos z tego w sobote wzialem 500 mcg ale bez efektu , zirytowany dorzucilem pozniej 800 mcg 25N donosowo ktore jako tako podzialalo(znacznie mocniej niz 600 mcg brane do japnie) , jednak wychodzi na to ze to prawda ze tolerancja na nbomy trzyma dluzej niz wprzypadku innych psychodelikow , trzeba robic minimum 2 tygodnie przerwy . Narazie sobie "odpoczne" i pozniej porobie znow jakies eksperymenty .
Wydaje mi sie ze 25G bedzie dzialalo znacznie dluzej niz reszta z tej grupy.
  • 262 / / 0
Intymna Penetracjo 25G to tzw Ganesha.

Podobno cholernie długo to działa, ale w działaniu rewelacyjne nie jest.
Z tego co mi sie obiło o sonary to jej kuzynka 2c-g jest jest lepsza w działaniu.
Uwaga! Użytkownik Echolot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 23 / 0
Nie rozumiem , masz na mysli ze 25G to Ganesha? W zadnym wypadku , krysztalki 25G sa koloru bialego Ganeshy czerwone chyba ze miales co innego na mysli.
Czy chodzilo Ci moze o to ze moze miec profil dzialania podobny do Ganeshy?
ja bylbym sceptyczny w tym wypadku o ile np 25D ma cechy wspolne z DOM a 25N z DON to 25C calkowicie rozni sie od DOC
  • 3127 / 26 / 0
Echolot pisze:
Intymna Penetracjo 25G to tzw Ganesha.

Podobno cholernie długo to działa, ale w działaniu rewelacyjne nie jest.
Z tego co mi sie obiło o sonary to jej kuzynka 2c-g jest jest lepsza w działaniu.
Źle Ci się obiło, bo 2c-g działa tak jak Ganesha tyle, że bez wizuali. Ganesha to DOG. 2c-g to 2c-g, a 25g-NBOMe to jeszcze inna bajka.
High, how are you?
  • 1876 / 23 / 0
Raczej nei przedluzy :) Nawet nie mamy pewnosci czy 25G bedzie tak dlugo dzialac no i jeszcze nie znamy dawki
Inna nazwa Ganeshy to jeszcze 3C-G , DOG brzmi troszke smiesznie :diabolic:
Tak btw :
Ganesha-2,5-dimethoxy-3,4-dimethylamphetamine
2C-G- 3,4-Dimethyl-2,5-dimethoxyphenethylamine
25G-NBOMe - [2-(3,4-dimethyl-2,5-dimethoxyphenyl)-n-[(2-methoxyphenyl)methyl] ethanamine
Wiec nie wiem skad wytrzasnales to ze 25G to Ganesha. :)
  • 262 / / 0
Faktycznie coś mi sie musiało zdrowo popierdzielić.
Wybaczcie netoperkowi...
W każdym razie z tym porównaniem działania to miałem na myśli iż 2c-g lepsze jest od 25g.

No ale jak z żadnym z tych związków do czynienia nie miałem, więc dlatego zaznaczyłem że "podobno..."
Uwaga! Użytkownik Echolot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 23 / 0
Jak tylko spadnie mi tolerancja to zobaczymy czy lepsze i czy podobne :)
  • 911 / 207 / 1
Jak bardzo mocą różni się przyjęcie donosowe od przyjęcia dziąsłowego w połączeniu z lecytyną w jamie ustnej? (mam rozwaloną śluzówkę od kilku lat i sniff nie wchodzi nigdy w grę więc chciałem wiedzieć ile efektów tracę)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.