- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
scalono - surveilled
Zbadałem dziś miks bufedron+kodeina w ilości chuj wi (coś koło 70mg, mierzyłem na oko) w nos w pół godziny po połknięciu 450mg kodeiny w thiocodinie (taka dawka średnio mnie robi bez bufa). Wrażenia ogólnie pozytywne, chociaż nic szczególnego ten miks nie oferuje. Milusie ciepełko połączone z bufedronową czystością umysłu wymieszały się dobrze. Spodziewałem się większej euforii, lecz niestety zbyt dużo nie zostało mi dane. W pewnym momencie wystąpiły nudności, które zabiła kolejna kreseczka bufa. Miks do powtórzenia, z małą dawką DXM bądź MJ, kiedyś.
Edit: poza tym, między dermorfiną a kodeiną jest przepaść wielkości cząsteczki dery. (czyt. fchuj)
blablab pisze:Bufedron sam w sobie jest dla mnie bardzo kiepska substancją, ale z gieblem fajnie się komponuje- zniesiona senność, większa euforia i bardziej się chce coś robić. Do tego jeszcze MJ fajnie pasuje.
Złooo było we mnie!Może gdybym nie pochłąnał wcześniej tyle bufa byłoby lepiej. Do ludzi i tak bym nie wyszedł :wall: :kotz:
scalono - surveilled
Jak ktoś jeszcze chętny i nie ma receptorów w stanie agonalny, to może jeszcze sprawdzić ten miks . Zejścia nie było strasznego, więc chyba sobie coś wkręciłem. Dobrze że odpuściłem MDPV. jakbym zaczął jeszcze to dociagać, to chyba byłbym sławny (tak lub inaczej)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.