Było to tak:
*pierw ekstrakt z 4 tabletek
*potem po jakiś 10 min. 150 mg DXM
Jak tylko deks zaczął wchodzić usnąłem jak niemowlę/urwany film w łóżku.
Ale muszę zaznaczyć że DXM na mnie mocno działa, mocniej niż na większość ludzi tu z forum ;-)
randomuser811 pisze:Ja bym to z jakimiś stymulantami mieszal, nie zasniecie i stymulują troche ośrodki pamięci, to moze cos sie z tripa zapamięta... :rolleyes:
300mg jak dla mnie robi swoje (nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale 43kg/152cm) i przyznam, że po takij ilości jak dla mnie fakt, zasnąć jest ciężko, ale ogólnie stan dość ciekawy ;)
blofeld pisze: jak to mam po 5 tabletkach aviomarina (dodam że po tej dawce nie mam żadnych efektów wizualnych).)
Ale z tym avio to dziwna sprawa bo po tych pięciu to nawet w ciemności nic się nie działo, najwyżej jakiś błysk minimalny żadnych innych wizuali ani halucynacji, a po np. 75 mg difenhydraminy (bez ekstrakcji) to dość wyraźna powierzchnia, jak to nazywam, cevotwórcza po zamknięciu oczu, nawet gdy jest jasno, cevy w postaci przebłysków obrazów i jakiś wzorków. Dla mnie dimenhydrynat jest bardziej nasenny i mniej wizualny niż difenhydramina oczywiście zachowując wartości DMH 2:1 DFH. Know your substance :-)
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.