Organiczne substancje psychoaktywne, oddziałujące na receptory serotoninowe w mózgu.
Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 838 / 7 / 0
No ja tam nie wiem czy improwizacja, to dobre określenie dla hometa. Zasadniczo nawiązywanie jakichkolwiek relacji z nie ćpunem na tym samym akurat w tym samym czasie, to rzekłbym... heroizm W ogóle jak ośmielasz się mówić o relacjach przy pomocy narkotyków.
Uwaga! Użytkownik llabx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 663 / 13 / 0
Jak dla mnie to połączenie małych dawek, tj. ~15mg 4-HO-meta z ~15mg 4-AcO-DMT jest najbardziej empatogenne jeśli chodzi o tryptaminy.
Uwaga! Użytkownik 78tgyvrhsbn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 262 / / 0
psylocybina ni chuja nic innego...

A z takich dostępnych szerszemu gronu osób to zdecydowanie 4-AcO-DMT w dawkach 15-25mg
Uwaga! Użytkownik Echolot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / / 0
A "Foxy Methoxy" 5-MeO-DIPT? Przeciez to jest trypta idealnie dla pary :3
  • 2 / / 0
Uwaga! Użytkownik mordechaj nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 883 / 10 / 0
Z tych, które jadłem (4-HO-MET, 4-AcO-DMT i 4-HO-DiPT), żadna nie była empatogenna jak dla mnie. Zawsze zamiatały tak, że nie było mowy o tym, żeby inni ludzie nie byli dziwną iluzją. :D
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 1472 / 26 / 0
Reaktywuje temat po 4 latach nowe tryptaminy nowe doświadczenia

5-meo-mipt na mnie działał empatogennie

4-AcO-DMT i 4-HO-MET w dawkach 25 mg nie było rewelacji pod tym względem ,może obnizyć dawkę

jakie jeszcze inne są szczególnie empatogenne i afrodyzyjne :-) ?
  • 418 / 1 / 0
4ho-DET też zbyt empatogenny nie jest
Aa, a, kotków sześć,
Nieskończoność w szklance mieść.
  • 3900 / 245 / 13
Afrodyzjakiem dobrym jest johimbina, ale za to nie jest psychoaktywna. Do tego polepsza wzwód, ale nie należy jej miksować - jest iMAO i ma dosyć mocny adrenergiczny profil.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 290 / / 0
Parathormonie

Jak juz jestes to pozwole sobie zapytac

czy mix johimbina + amfetamina + ewentualnie acetildenafil gryzlby sie ?
johimbina + 3mmc ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.