- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Dodane:
Bardziej mi się podobało jednak na 50mg 4-ho-meta dopalenie szałwii. Tripy szałwiowe bez deksa są dużo bardziej przejrzyste.... ale nie ma tego hardcore-u :-D.
palenie zioła przedtem moim zdaniem pomaga bo wejście S jest mniej miażdżące.
Witam tak pozatym
Bulbu pisze:wystąpiły u mnie lekkie CEV-y.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
patykiem_pisane76 pisze:moim zdaniem bardzo niedobrze łączyć alko z Salvią, znaczy raz w moim przypadku było to dużo Alko, za dużo i po przypaleniu S miałem okropnie, okropnie źle. Strach że nie mogę wrócić do ciała i w ogóle panka, zamieszanie
Swoją drogą czemu temat jeszcze nie leży w dziale mixów
Wyruszmy ścieżką zatracenia
Wejdźmy głębiej i głębiej
A gdy ciemność zamknie się nad nad naszymi głowami
Zdamy sobie sprawe że nie ma już nas
Zostało tylko zatracenie...
Było to bodajże około 500mg DXM, 3 kapelusze i ciut przed peakiem jak jeszcze w miare ogarniałem, jedno nabicie x10 z bonga.
Jak ktoś chce psychicznie umrzeć i prawie sie posrać ze strachu to polecam ;]
Dawno to było konkretnego dawkowania nie pamiętam, ale wycieczki do piekła sie nie zapomina...
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.