nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie
by kometh
powodzenia.
dla mnie ten strach o zdrowie po mefie, fecie, but i metkacie wplynal zajebiscie: rzucilem palenie, zdrowa dieta & so on. sprobuj, chyba ze naprawde jestes przykladowa ciota, ktora funkcjonuje tylko na high'u.
mam w kieszeni klonazepam.
Wypranie z uczuc to efekt zmian hormonalnych wywolanych przez leki, ktore Wam tam podawali. Wszystko da sie uzupelnic, tylko trzeba chciec i wiedziec jak.
moja przygoda z mefem i dopalaczowym koko zaczela sie w lutym i trwala do wakacji laczylem to z alko i trawa.
Ponieważ pracuje w klubie nocnym to wciagania bylo full. Czesto bralem kilka dni pod zad.
Na początku wszystko bylo wporządku ,wyspalem sie i zwala przechodzila. niestety po jakims czasie na drugi dzien dretwiala mi prawa czesc ciala glownie okolice lewej reki, lopatki , zeber. po kilku dniach przechodzilo ale wracalo takze wowczas gdy jaralem trawe.dostawalem naprawde niezlej paniki.OKOLO czerwca przestalem brac koko i jarac. podobnie czulem sie takze po piciu alko. i w sumie ciagle sie to utrzymuje. najbardziej wkurza mnie toi ze nie moge teraz zajarac, bo uzywalem trawe przez wiele lat i nic sie nie dzialo a teraz jak zajaram to dretwieja mi prawie od razu wyzerj opisane okolicea po alko to na dopiero na kacu tak mam.Ostatnio (wrzesien ,pazdziernik)grubo plynolem z alko.Dodam ze jestem dosyc nerwowym typem i od 2 clat mam problemy z nerwami.
czy jest to moze kwestia czasu(wywalenie calego tego mefa z organizmu), czy jakis zmian w psychice(czesto mieze cisnienie i wszystko perfect wiec chyba to psycha)????
od 5 tygodni nie uzywam nic , zaczolem troche sportowac sie, bralem magnez , potas, b6, dieta i naprawde lepoiej sie poczulem , tylko kilka razy poczulem delikatne chwilowe odretwienie. Wczoraj zajaralem troche trawy zeby zobaczyc czy jest tak jak przed mefem i niestety znowu odretwialem.
CZy moze ktos ma/miał podobnie? jak długo ogarnial sie z tego?czy moze kupic to 5-htp? jakies rady?
z gory dziekuje
problem lezy na 100 % w psychice
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.