Ayahuasca pisze:A tak na dobranoc to pewniakiem jest
FreeOfMe, a może za miesiąc. A może cię rano jebnie samochód. A może nocy nie przeżyjesz. A może piszę do trupa.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
FreeOfMe pisze:zwykle nie umieram w nocy
Nie wiesz co za kilka miesięcy ale śmierć za x lat? Ludzie tak zawsze głupio odsuwają myśl o śmierci, podobnie jak nie bierze się pod uwagę nowotworu póki się nie przydarzy. A ze śmiercią to najlepiej się pogodzić, że w każdej chwili, że życie to tylko taki schemacik i nie ma, że się należy i będzie długo.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Dla mnie trochę dziwna ta dyskusja, ktoś w coś może wierzyć ktoś może nie wierzyć i tyle - nikt się nie dowie dopóki sam nie sprawdzi
Czemu ten temat jest w dziale narkotyki?
CzarnyIntruzManganek pisze:Niedawno byłem na pogrzebie, nie uwierzycie ale osoba w trumnie była martwa i nic nie wskazywało na jej ewentualną reinkarnacje.
Dla mnie trochę dziwna ta dyskusja, ktoś w coś może wierzyć ktoś może nie wierzyć i tyle - nikt się nie dowie dopuki sam nie sprawdzi)
Czemu ten temat jest w dziale narkotyki?
x = x
Dlatego od pewnego czasu przestałem nad tym myśleć, pogodziłem się z tym że jak każdy z nas będę sobie wonchał korzenie konopii indyjskiej którą nakaże posadzić na moim grobie i regularnie palić rodzinie.
Wiem jedno napewno, że chciałbym umrzeć pierwszy z mojej rodziny aby nie przezywac odejscia kogokolwiek.
BuszekSmierdziuszek pisze:http://www.kres.mag.com.pl/czytaj.php?id=38
Fajne opowiadanie o umieraniu
Czemu to jest w narkotykach?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.