Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 634 / 4 / 0
gzyp pisze:
Benzydamina (1,5g na porcję [doustnie]) zdaje egzamin jeśli chodzi o euforię zbliżoną do mefa ^_^
:nuts: :nuts:

Czy ktos moglby zrobic male podsumowanie tego watku ?
  • 2814 / 14 / 0
@DamnFrequency: Użytkownik wyraźnie żartował co do takiego połączenia. Nie daje ono działania podobnego do mefedronu.
Możesz sam przygotować takie podsumowanie, zamiast dokładać zajęć innym.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2012 / 84 / 0
Ale poważnie, nieogar/euforia sa takie same, tylko jak zaczynasz widziec latające węże to juz aczyna sie robic nieco ciekawiej :-D
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 634 / 4 / 0
PCP: kazdemu sie zdarzy zle zinterpretowac czyjes zdanie, ale nie takie kwiatki zdarzaja sie na tym forum (co pewnie sam wiesz bedac modem).
A co do porownania: moge chetnie komus pomoc takowe przygowac, jednak moj kontakt z b-k ogranicza sie do mefedronu i niewielkiej ilosci MDPV, a uwazam ze takie podsumowanie powinna zrobic osoba, ktora ma stestowane to i owo, dzieki czemu bedzie to w miare obiektywne. Bo samo przekopiowanie postow to nie sztuka, wypadaloby dodac cos od siebie :)
  • 355 / / 0
Napiszcie wkońcu jakieś konkrety!

ĆPAĆ MI SIE CHCE! CHCE LATAĆ!
  • 585 / 52 / 0
lse292 pisze:
Napiszcie wkońcu jakieś konkrety!

ĆPAĆ MI SIE CHCE! CHCE LATAĆ!
O jakie konkretny pytasz? Nie ma substancji o identycznym działaniu jak mefedron, każdy zamiennik to będzie tylko jakaś tam namiastka działania mefa. Proste, chcecie czegoś o działaniu mefa, kupcie mef. Akurat ta substancja bardzo dobrze przyjęła się na czarnym rynku i mafia może tylko zacierać ręce z radości.
  • 261 / 2 / 0
Jest tyle ciekawych substancji ale wy uparliście się na beta-ketony w postaci kryształów do wciągania. Powodzenia
  • 565 / 7 / 0
Bralem metedron i jak dla mnie to jest podobne do mefa w 80%. To byl proch, wiec moglo byc mieszanka.
I jedno i drugie to gowno i za kazdym razem, kiedy wciagam to sie uswiadamiam w tym coraz bardziej (ostatni raz ciagnalem jakies 2 miechy temu). A jak widze swoich dwoch koleszkow, ktorym juz sie poliki zapadaja to odechciewa mi sie jakichkolwiek stymulantow. Poza kawa oczywiscie :D
Ostatnio zmieniony 15 listopada 2010 przez FreeOfMe, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1041 / 4 / 0
Ja również mogę polecić metedron. Naprawdę warto spróbować. Szczerze mówiąc polubiłam to chyba nawet bardziej niż mefa. I raczej nie nadaje się do wciągania, zdecydowanie lepiej działa oralem - dla mnie to plus.
  • 355 / / 0
ripperg pisze:
Jest tyle ciekawych substancji ale wy uparliście się na beta-ketony w postaci kryształów do wciągania. Powodzenia
Bo chodzi właśnie o to wciąganie nosem, ma to swój klimat. Substancja nie wazna, byle była nosem %-D %-D %-D
Ja nawet dla podtrzymania skila robie sobie w domu szczury z soli %-D ofc nie snifuje ich ^_^
Ostatnio zmieniony 16 listopada 2010 przez lse292, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.