Reez pisze:Bo mefedron jest/był tańszy? Może jeszcze dlatego, że są zryci :P
noithai pisze:Ja tam po delegazlizacji wrocilem do Kolumbii i z cala stanowczoscia stwierdzam i potwierdzam. Mef jest jak tania kurwa, ktora spelni oczekiwania, aczkolwiek po nocy z nia ma sie niedosyt. A koks to jak pierwszoligowa kurwa, ktora cie kocha ;-)
po pierwsze odniose sie do sprawy dlugosci dzialania obu substancji. jak dla mnie koka dziala dluzej od mef w tym kontekscie, ze zawsze po weekendowym zazywaniu koki z utesknieniem czekalem na wtorek, srode a czasem nawet czwartek, kiedy wyraznie czulem przyplyw pozytywnego myslenia/ nastawienia/ dobrego samopoczucia bedacego wynikiem wplywu chemii na moj umysl. po mefie milo jest wylaczenie w trakcie zazywania. cala reszta to doly, depresje, wzdychania, cierpienie i bol. dlatego nietrudno jest mi wytrzymac z koka nawet kilka tygodni podczas gdy mef goni i kaze szukac sie juz po dwoch dniach, zeby zniesc zle samopoczucie. sam peek mefowy jest oczywiscie dluzszy.
koka jest subtelna. mef jest jednowymiarowy. w mojej ocenie koka daje mozliwosc pokierowania fazą na kazdy mozliwy sposob. dziala jak prekursor i jest kreatywna. mef po prostu daje faze i nie ma sie na nia wplywu. troche jak ekstazy.
pozwole sobie jeszcze na kolejne spostrzezenia pozniej :)
P.S. Łajta bierzesz może od 'trzebnicy'? :)
mefedron winner!
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?