Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 9 / 1 / 0
...wszystkie jej książki są o uzależnieniach począwszy od Pamiętnika Narkomanki skończywszy na kokainie...namawiam wszystkich czytelników do przestudiowania tych książek...
Uwaga! Użytkownik joy2121 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4024 / 375 / 951
Jej książki to pseudoliterackie kalectwo, o którym zresztą w wielu miejscach na forum już było.
  • 2129 / 31 / 0
Jest już temat o książkach o dragach -->http://talk.hyperreal.info/ksi-dragach-t15933.html
A i nie afiszuj się tak w każdym poście z tą Barbarą Rosiek. Wystarczy raz napisać.
  • 9 / 1 / 0
.. każdy ćpun jest samotnym człowiekiem, zostaje tylko nałóg i Ty..nie afiszuję się, poruszył mnie jedynie fakt, że każdy uzależniony z czasem staję się samotną jednostką, przerażający fakt...
Uwaga! Użytkownik joy2121 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 213 / 1 / 0
joy2121 pisze:
.. każdy ćpun jest samotnym człowiekiem, zostaje tylko nałóg i Ty..nie afiszuję się, poruszył mnie jedynie fakt, że każdy uzależniony z czasem staję się samotną jednostką, przerażający fakt...
Chyba żartujesz. Ostre napierdolingi z kumplami to raczej nie samotność.
Uwaga! Użytkownik mundziel jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2129 / 31 / 0
że każdy uzależniony z czasem staję się samotną jednostką, przerażający fakt...
To nie ćpaj, zrób coś z sobą póki nie jest za późno, załatw sobie sesję z aya bądź ibogą, nie wiem wyjdź z domu, zacznij uprawiać jakiś sport, cokolwiek. Siedząc na tym forum i rozkminiając nie pomożesz sobie.
  • 1111 / 17 / 0
Przepraszam za offtop, ale to tylko pozornie jest offtop. Awatar nowej użytkowniczki kojarzy mi się z moją ulubioną piosenką Britney Spears.

http://www.youtube.com/watch?v=8YzabSdk7ZA&ob=av2e

Notice me
Take my hand
Why are we
Strangers when
Our love is strong
Why carry on without me

Everytime I try to fly
I fall without my wings
I feel so small
I guess I need you, baby
And everytime I see you in my dreams
I see your face
It’s haunting me
I guess I need you, baby

I make believe
That you are here
It’s the only way
I see clear
What have I done
You seem to move on easy

And everytime I try to fly
I fall without my wings
I feel so small
I guess I need you, baby
I see your face
You’re haunting me
I guess I need you, baby

I may have made it rain
Please forgive me
My weakness caused you pain
And this song’s my sorry

At night I pray
That soon your face
Will fade away

And everytime I try to fly
I fall without my wings
I feel so small
I guess I need you, baby
I see your face
You’re haunting me
I guess I need you, baby

:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
  • 3 / / 0
Mówiąc szczerze, nic personalnego do Ciebie Dżoj, ale "Pamiętnik..." to jedna z najchujowszych książek o dragach jakie czytałem. Sorry :) Jest tak naturalny jak makijaż justina bibera :D (to tekst zrozumiały tylko dla fanów pudla :D- słowem książka zajeżdża mi fałszem). Ale fajnie że ktoś jeszcze o tym pamięta... ha, ja czytałem to chyba w podstawówce... czizas, z 10 lat temu :O

edit mega offtopik: ja też kocham britnej, leiche :D ale dla mnie the best jest to:
http://www.youtube.com/watch?v=Yy5cKX4jBkQ&ob=av3n
:D :D :D :heart: :heart: :heart: pozdro wszyscy lubiący brit! :)
Uwaga! Użytkownik tajger nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 56 / 0
No nie wiem, jakoś wyszedłem z samotności. W ogóle co za smuty rozsiewasz po tym forum. Nie chcesz ćpać to nie ćpaj, nie chcesz być samotna i ćpać to ćpaj i nie bądź samotna. DUUUH!
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 77 / 1 / 0
Pamiętnik ssie. I basta, Chociaż nie ma to jak przeczytanie książki o dragach <3
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.