Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 761 / 11 / 0
Jak szybko rośnie tolerka na klony?? Szamam trzecią paczkę klonów dwójek w życiu na zmianę z Zomirenem jedynką (głównie na raz to na raz). Alpry zjadłem dotychczas może z 25mg w sumie, z czego większość naładowany speedem, a czuję, że tolerka mi skoczyła na tyle, że mogę sobie łykać to i to do jakichś rozsądnych dawek i póki nie dopiję alkiem to większej zmuły nie czuję, a jak poczuję to mocna kawka i jestem nówka. Zaczynam się obawiać.
  • 576 / 6 / 0
mnie klon w mniejszych dawkach spiduje ale ja nigdy nie biore samych zawsze z opio raczej dla bezpieczeństwa niż dla działania obecnie kiedys działały ok teraz niema sensu zwiększac dawek bo potem ciężko zejsc niestety do 2mg do opio musze mieć... Tolerka rosnie szybko kiedys troche tego szamałem teraz od roku rano 1mg popołudniu 1mg i tyle maksymalnie szczególnie jak biore tram ale do majki też ogólnie w ramach bezpieczeństwa do mixow klon zawsze mnie ratował jak np za dużo do to majki amf czy mefa dożuciłem to klonik zawsze pod ręką wyciągał z opresji...
"..Aaach...widzę złoty brzegu piach i mijając kiście liści zapuszczam się do iście tajemnego świata..."
  • 3175 / 366 / 0
userd pisze:
KONIEC
Który to już raz mówisz koniec? Ja straciłem rachubę a ty? ;-)

@BelialGlow
Tolka rośnie w zależności od dawek. Ja mogłem spoko jechać parę tygodni na dawkach 0,5mg zanim poczułem że przestaje działać i trzeba więcej dorzucić. Ale jak już dobiłem do 2-3 mg na dzień to tolerka zaczęła rosnąć błyskawicznie.
  • 1800 / 19 / 0
Miałem na myśli konieca postu. Koniec z zabawą będzie wtedy gdy się skończe a czuje, że to jest kwestią czasu.
  • 3175 / 366 / 0
A to sora ;-)
  • 761 / 11 / 0
@Userd ... Skończysz się? Oj tam, oj tam... Może się spotkamy i pogadamy bośmy z tej samej mieściny chyba?
  • 104 / 3 / 0
Temat jest bardzo długi, więc przeczytałem tylko pobieżnie. Mam pytanie - czy Was też może clonazepam "motywuje" do działania? Tak paradoksalnie rzecz ujmując, pobudza? Ostatnio trochę poklomowałem i pozałatwiałem pod wpływem bardzo wiele ważnych spraw, których nie chciałoby mi się robić na trzeźwo.
Uwaga! Użytkownik MadisonTwatter jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 413 / 4 / 0
userd pisze:
Miałem na myśli konieca postu. Koniec z zabawą będzie wtedy gdy się skończe a czuje, że to jest kwestią czasu.
Słysze w twoim poscie pobenzową depreche...może jakis czas sie podeprzyj czyms... :-/
Siste, viator!
  • 149 / 14 / 0
Witam.
Wpadło mi w rekę troche klonazepamu,

I mam kilka pytań:
Co jeśli po zażyciu będe czuł sie bardzo senny ? wiem, wiem takie jest działanie tego leku.
Czy jest sens dorzucanie amfetaminy ? moze nie sens, ale czy jest to wystarczająco bezpieczne ?
czy może fete zarzyc przed wrzuceniem klona ? czy moze klona wrzucic, odczekac i wciagnąc kreske ?

W miescie mam sporo osob bawiących sie w ten sposob, ale jednak nie mam wystarczajaco zaufania do tego, ze skoro oni zyja to i ja dam rade. dawki ktore oni potrafia przyjac tez wiem ze sa nie dla mnie.
BREJKOR SZMATO !
  • 195 / 1 / 0
Napoczątku to wciągnij krechę, a jak będziesz chciał się uspokoić po klonem się potraktuj. Napoczatku klona wrzucac a pozniej fete jest bezsensownym rozwiazaniem. A co do samego klona to zalezy ile chcesz mg zazyc tego? Senność, albo osłabienie wystepuje, ale za to pozytywny nastrój, taki klimacik się włacza :) No dużo ludzi się stacza ze wzgledu klonów i mieszania nich z alkoholem. Wielu pijaków klony wpierdala z alko. A ten miks w ciagu kilku tygodni bardzo szmaci człowieka.
Uwaga! Użytkownik Emancypowany jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.