Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 481 / 6 / 0
To w jakiej czystosci oscyluje teraz?
  • 834 / 11 / 0
4-EMC powinno mieć minimalnie 98,7%, ale nie zanieczyszczeń ;) Nie kupuję teraz tego typu związków, więc nie wiem co w ofercie mają sklepy z RC. Poza tym nie moja sprawa jak lojalni są sprzedawcy :D
  • 2334 / 9 / 0
Mógłby ktoś z zerową tolerancją porównać takie 250-300mg jedzonego 4-EMC do 250-300mg jedzonego 4-MMC? Chcę spróbować jakiś nowy mocno euforyczny stymulant i zastanawiam się nad zakupem 4-emc, albo metedronu. Poradźcie w co lepiej zainwestować. :-D
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 834 / 11 / 0
To jest inny rodzaj doświadczenia. Nie ma czego porównywać... Tyle, że obydwie substancje to ketony.
  • 481 / 5 / 0
na głowe upadłeś ? inny rodzaj doświadczenia ?
  • 834 / 11 / 0
Śpiący, idź już spać...
  • 22 / 1 / 0
Na mnie działa nijak. Czyli coś tam może i czuć, ale znikome to. Dla mnie szkoda zachodu z taką lciutką subtancją.
  • 2 / / 0
iv próbował 4-ethylmethcathinone i jest to strata pieniędzy. dawki doustne do 300 mg + nie mają prawie żadnych innych skutków niż możliwie łagodny (i krótko) antydepresyjnego. próbuje odparować po prostu rozkłada go na olej ze słodkich zapach bursztynu. jego dość trudne też. chrapania jest szalenie bolesne i znowu nic ponad efekt anty-depresyjne. skoro nie posiada on żadnych skutków pobudzające, iv próbował go w połączeniu z metamfetaminy, w mowie i insuflated i to jeszcze nie produkuje niczego poza bardziej zauważalny efekt anty-depresyjne. Nie trać czasu z tą substancją. Jestem prawie podejrzane, że byłem oszukany, ponieważ nie jestem pewien, czy sprzedawcą jest godna zaufania, ale w proszku pachnie i smakuje dokładnie tak, jak mephedrone, które mam duże doświadczenie. rzeczy, nawet nie gwarantuje raport podróży. ktoś ma jakiś pomysł dlaczego tak jest? strukturalnie wygląda na to substancja chemiczna, która "powinna" być aktywny. Czy istnieje rzeczywiste odniesienie tam jej profil uwalniania neuroprzekaźników?

to ma właściwości empathogen ale euforia jest mniejsza niż mephedrone.
  • 10 / / 0
We wtorek postanowiłem zamówić sobie ostatniego gieta 4-EMC z pewnego znanego sklepu, paczka przyszła juz nastepnego dnia z czego się bardzo ucieszyłem. Nie jestem przeżarty mefem, choc przed delagalizacją bawiłem się nim ok. 3 miesięcy ale w małych ilościach bo już 150mg. wystrzeliwywało z butów za każdym razem więc po co mi więcej (btw. nigdy nie dosypałem :d) Ostatni raz robiłem coś 2tyg. temu - a mianowicie 400mg bufedronu. Po postawieniu samary na wage, pokazało 1,1g. białego proszku, bez zapachu.

W czwartek ze znajomym postanowiłimy wziąść się do testów, wszyscy pisali że sniff nie działa więc zrobiłem 2 kapsułki po 300mg. Zjedliśmy po jednej i przez 2 godziny prawie nic, tylko takie delikatne łaskotanie jakby miało wejść a nie mogło. Więc przyszła kolej na sniff 2 x 200mg. no i to było to! :yay: Wytrzeliło z butów, euforia, i delikatna empatia. Kop był podobny troche do tego mefowego ale chyba troche słabszy. Ogólnie swietna substancja tylko czas działania jest o wiele za krótki bo tylko 1h, a potem to juz tylko zejście. Planuje zrobić mix z pFPP może to coś da. Nie namawiam, ale warto spróbować. Pozdrawiam!
  • 38 / 2 / 0
Zamówiłem towar w tym samym sklepie, ale w worku oprócz białego zbitego pudru/proszku znalazłem 2 brązowe grudki czegoś. Wielkość grudki to ok. 1mm^3. Ktoś wie co to może być? Źle oczyszczony towar? Coś potencjalnie groźnego? Oczywiście wyrzuciłem grudy, ale wole zapytać przed konsumpcja, czy nie trefny towar mi się trafił, żeby nie było toksykologii... Odpukać.
ODPOWIEDZ
Newsy
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.

Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG

Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.