Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 117 / / 0
Testy na mocz nie są zbyt skuteczne. Moim zdaniem nie ma sensu kombinować z jakimiś kropelkami. Jeżeli paliłeś tydzień temu i nie w ciągu ostatnich miesięcy nie chodziłeś b. często zjarany, to w zależności od testu może nawet nic nie wykryć bez machlojek.

Żeby mieć pewność wystarczy że wypijesz dnia testu dużo wody. Wypij rano w dniu testu ze trzy-cztery szklanki wody mineralnej, a potem w szkole na każdej przerwie też wypijaj ze trzy. Gwarantuje Ci, że nic nie wykryje. Kiedyś, jak jeszcze chodziłem do szkoły i musiałem zważać na starych ;) oszukałem w ten sposób test mimo że paliłem 2 dni wcześniej.

Pomyśl... oczywiście spadek ilości metabolitów THC we krwi nie jest liniowy, ale jeśli standardowy test wykrywa 7-10 dni po, to mając ok. 10-krotnie rozrzedzony mocz ile dni będzie wykrywać?

Powodzenia.
Uwaga! Użytkownik wikudlak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
a co robić jeżeli dostane wezwanie na policje, nic u mnie nie znaleźli, nie mają żadnych dowodów, są tylko świadkowie (jeb**** konfidenci!)

Dyskusja nie na temat. Odpowiedź znajduje się już na forum. - PcP
  • 4024 / 373 / 951
Zaprzeczać.
  • 117 / / 0
Nic nie mówić, nic nie pamiętać.

A jak cię złapią za rękę, to nie twoja ręka.
Uwaga! Użytkownik wikudlak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.

Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.