Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
Zablokowany
  • 883 / 10 / 0
Re: biały hasz?
Nieprzeczytany post autor: Elwis »
Jak dla mnie to to na zewnątrz nawet nie wygląda jak hasz. Ja przynajmniej takiego nigdy nie widziałem. No i za duże jakieś jak na 1.5 g.
Toteż pewno wałek.
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 152 / 8 / 0
napewno walek obgladnolem dokladnie wielkie brawa dla konsumenta i dla dila za pomyslowosc
bo to polska nie elegancja francja
  • 3959 / 148 / 0
Re: biały hasz?
Nieprzeczytany post autor: eso »
mi to wyglada na jakies gowno pomalowane farba.

Ty no ale to ma jakis zapach??? przecie jakby to hasan byl to by bylo czuc, jak nie w takiej postaci to przy delikatnym nadpaleniu wszystko by sie stalo jasne, czyz nie?
  • 205 / 1 / 0
Trzeba, to podsumować, a nie .

:yay: EPIC FAIL :yay:
  • 1169 / 16 / 0
reaktor pisze:
i byście mieli racje... lipa straszna.....

edit.
niemoge się z tym pogodzić...
dla pewności foto
http://img837.imageshack.us/img837/2134/dsc00128i.jpg
Hahahahahahahahaahahahahaha, o kurwa ale ktoś miał pomysł :D

Ciesz się że wziąłeś 1,5 a nie więcej, znam sytuację że koleżka ożenił jakiemuś frajerowi 20g plasteliny za 400 zł :D

Pomysłowy gimnazjalista w każdym razie Ci to wpierdolił :D
  • 152 / 8 / 0
mogl wziac ze 100g smieszniej by bylo typowy frajer osiedlowy wyjebany przez goscia tego samego typu tylko 2x cwanszego i tak sie to kreci w krainie polszy kto sie da wyjebac ten 100% gorszy
  • 221 / 2 / 0
chociaż da pewności bym to spalł... :) przynajmniej pare buchów :) a nuż może ktoś dodał jakiś kanabinoi?
Ostatnio zmieniony 23 października 2010 przez madafakers, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik madafakers nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 168 / 1 / 0
Mi to wyglada na jakis cukierek w polewie haszyszowej. :D
FAAAAAKE!
  • 3363 / 355 / 0
madafakers pisze:
chociaż da pewności bym to spalł... :) przynajmniej pare buchów :) a nuż może ktoś dodał jakiś kanabinoi?
dokladnie. sprobowal bym przynajmniej. nigdy nie wiadomo.
  • 152 / 8 / 0
jakby nie klepalo palone to wkladaj doodbytniczo moze bedzie kopac nigdy nie wiadomo. %-D %-D
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.